IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä olo edelleen.Tiistai 19.01.2021 07:12

Aamu lähtenyt taas hyvin käyntiin. Ei ollut ongelmia nousta ylös sängystä. Olen tottunut nyt siihen että olen aamuihminen. Mä tykkään näistä aamuista sen takia koska mulla ei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla. Sekä rauhassa kirjoittaa blogi. Olin eilenä illalla kaverin kanssa lenkillä. Juteltiin niitä näitä ja me suunnitellaan tulevaa shoppailureissua kesällä. Lähetään kaverin kanssa koko päivän shoppailemaan kesävaatteita. Käydään sitten kaikki liikkeet läpi ja ostetaan jotain kivaa. Mä ainakin ostan paljon toppeja ja mekkoja. Sekä legginsejä jos vaan löytää halvalla. Kaikkea mahdollista pitää sitten ostaa.
Nyt kun säästän tämän talven ja kevään niin shoppailu rahat ovat kesällä kasassa. Aijon myös ostaa kesävaatteita tuolta tokmannilta myös. Siellä myydään ihan kivoja kesävaatteita. Jopa halvalla.
Onneksi asun ihan tuossa tokmannin vieressä. Ei ole kaukana.
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Eli masennuslääke. Se on ainoa lääke mikä mulla menee aamulla. Mun pitää tosiaan kohta mennä sinne apteekkiin. Hakemaan ne masennuslääkkeet ja sitten lisää noita karpalokapseleita.
Nyt on ollut silleen hyvä kausi ettei harhoja ole ollut. Mutta ne tulee taas kyllä sitten jossain vaiheessa ja voin sanoa että paska olo siihen päälle niin sitten on taas niin hyvä olla. Onneksi mulla on ollut nyt harvoin silleen että on huono olo. Nuo harhat kuuluu tähän mun sairauteen.
Niiden kanssa mä joudun elämään. Olen onneksi oppinut elämään tämän mun sairauden kanssa. Olen silti onnellinen tällä hetkellä ja se on tärkeintä. Olen siitä todella iloinen että mulla on ihan parhaat kaverit mun elämässä. Ilman niitä mä en selviäisi. Mä soitin eilen parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee.
Hyvin sillä onneksi menee. Odotan jo kovasti sitä että näemme taas.
On ikävä sitä. Sovittiin että sitten kun näemme niin juhlitaan parhaan kaverin luona. Juodaan ja valvotaan koko yö.
Hyvä suunnitelma! Odotan innolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.