IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään juhlitaan! :)Perjantai 05.02.2021 06:28

Tänään vietetään mun synttäreitä. Vähän myöhässä mutta ei se haittaa!
Poikaystävän kanssa. Käydään hakemassa Vähän syötävää ja juotavaa. Olen menossa taas viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ei olla nähty taas pitkään aikaan. Nyt on kiva taas nähdä. Olo on hyvä edelleen. Ei ole ollut ahdistusta tai harhoja. Tai masennusta. Viikko mennyt todella hyvin. Eikä ole joutunut syömään noita rauhoittavia.
Nyt on taas hyvä kausi. Nautin siitä. Heräsin jo ennen herätyskelloa.
Nyt olen ihan hereillä. Kiitos aamukahvin jonka join äsken. Onneksi iso kuppi kahvia herättää mut joka aamu. Aamukahvit on pakko saada. Muuten päivä ei lähde käyntiin. Ajatella että nyt on jo helmikuu. Pakko sanoa että joulu ja tammikuu meni todella nopeasti. Kohta se kesä sieltä tulee taas. Odotan innolla sitä. Pääsee viettämään paljon aikaa kavereiden kanssa. Tulee mahtava kesä! Mä ja poikaystävä ollaan kohta oltu yhdessä 11 vuotta. Hyvin meillä menee edelleen. Olen siitä iloinen ja onnellinen. Hyvä kumppani. Se on hyvä että näemme aina viikonloppuisin koska poikaystävä on töissä joka päivä paitsi viikonloppuna. Silloin meillä on aikaa toistemme kanssa. Meidän suhde toimii hyvin. Pitää varmaan kohta tarkistaa rahatilanne. Rahaa on tullut eilenä ja tänään. Hyvin pystyy ostamaan ruoat ja juomat. Me tehdään viikonloppuna pizzaa. Pitää ostaa ainekset mitä siihen pizzaan sitten haluaa. Siinä on hyvä ruoka lauantai päivälle.
Tänään mä syön kebabia tai sitten subileivän. En ole nyt vielä kerennyt katsomaan salkkareita. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Katson ne tuossa viikonloppuna. Niin olen sitten taas kärryillä.
Onneksi viikonloppuna on aikaa katsoa. Mutta nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan perjantaista ja viikonlopusta.
Olen koko viikon odottanut tätä päivää! Hyvää viikonloppua kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.