IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäriin huomenna.Maanantai 08.02.2021 06:27

Mukavasti meni viikonloppu. Oli rentouttava. Juhlittiin mun synttäreitä. Eli juotiin ja syötiin kakkua. Poikaystävä osti mulle oreokakun. Oli tosi hyvää. Se kakku maksoi vaan 5 euroa. Mä söin ison palan sitä kakkua.
Hyvä synttärikakku! Saunottiin tuossa perjantai iltana. Oli kunnon löylyt. Ihanaa oli päästä taas saunaan pitkästä aikaan. Poikaystävällä on kunnon puusauna. Join vähän viiniä tuossa viikonloppuna. Omenaviiniä. Poikaystävä osti sen pullon mulle synttärilahjaksi. Ei maksanut kun 8 euroa. Sitten me käytiin hakemassa subileivät. Otin nyt tällä kertaa kinkkusubin. Kyllästyin ottamaan kanaa. Yleensä mä aina otan sen kanasubin mutta tällä kertaa mä en halunnut sitä. Pitää välillä vaihdella noita subileipiä. Ettei aina ota sitä samaa. Viikonloppuna tuli vähän valvottua ja nukuttua pitkään. Nyt taas päätin tänään herätä jo ennen kuutta että mulla alkaa taas tämä rytmi. Että herään taas aikaisin ja menen ajoissa nukkumaan. Olo on ihan hyvä tällä hetkellä. Vähän väsyttää mutta kyllä mä tästä piristyn. Join äsken ison kupin mustaa kahvia. Se onneksi vähän herätti. Tänään taas lenkkeilyä. Menen taas aamulenkille ja illalla kaverin kanssa lenkille. Tänään näen taas yhtä mun kaveria. Kiva taas nähdä sitä. Me näemme melkein joka päivä.
Meillä on aina tapana mennä maanantai iltana lenkille. Mentäisiin salille mutta sinne ei vieläkään pääse niin me lenkkeillään.
Onneksi lenkkeily ei maksa mitään. Kävin viime viikolla hakemassa lääkkeitä. Nyt mulla on leponexia mutta masennuslääkettä en vielä saanut. Käyn tällä viikolla sitten hakemassa ne masennuslääkkeet.
Saan ne tällä viikolla. Maksan nyt tässä aamulla laskuja pois.
Niin sitten ne on maksettu. Näkee samalla paljon tilille jää sitten rahaa. Pesen pyykkiä tänään. Maanantai päivä on aina mun pyykkipäivä. Toinen pyykkipäivä on torstai. Mulla on huomenna hammaslääkäri yhdeltä. Saa nähdä onko mulle tullut reikiä hampaisiin. Onneksi mulla ei ole hammaslääkärikammoa.
Selviän aina jos saan sen puudutksen. Kyllä ne paikkaa mun hampaita jos niissä on jotain. On sitten hampaat taas kunnossa sen jälkeen. Ihan hyvä että se hammaslääkäri on niin saa sen äkkiä pois alta. Sitten ei taas vähään aikaan tarvitse mennä. Koitan ajatella positiivisesti. Saa sitten nähdä millainen lasku tulee perässä.
Onneksi harvoin saa noita hammaslääkärilaskuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.