IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäriin.Tiistai 09.02.2021 06:48

Tänään mulla on hammaslääkäri yhdeltä. Pitää sinne sitten mennä. No ihan hyvä niin näkee missä kunnossa hampaat on. Jos on reikiä niin paikkaa ne sitten. Niinhän se vaan menee. Onneksi mua ei yhtään pelota mennä sinne. Mikä on vaan hyvä niin mä selviän kyllä. Hammaslääkärissä pitää käydä välillä. Onneksi olen tottunut.
Olo on tällä hetkellä ihan ok. Jaksoin äsken nousta ylös sängystä. Onneksi mä olen tottunut näihin aamuihin. Että herää arkisin siinä kuuden aikaan aamulla. Olen aamuvirkku. Aamukahvit join taas äsken.
Sain eilenä maksettua vähän laskuja ja sain siirrettyä säästötilille 50 euroa. Loput laskut tulee myöhemmin ja saan nekin kyllä maksettua. Rahaa tulee taas loppukuusta. Oltiin eilenä kaverin kanssa illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona. Ei ollut onneksi kamalan kylmä. Saa nyt nähdä kylmeneekö nämä ilmat taas. Onneksi omistan kunnon talvitakin ja toppahousut niin niillä kyllä selviää ulkona. Mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa. Hakemassa ne masennuslääkkeet. Käyn varmaan loppuviikosta hakemassa. On sitten sitäkin lääkettä taas kolmeksi kuukaudeksi. Ei ole ihan heti loppumassa. Tein eilenä ruoaksi chili con carnea. Syön sitä tänään vielä. Helppo ja nopea ruoka. Huomenna teen lohikeittoa. Mä rakastan kaikkea missä on kalaa. Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Syön sitä aina kun pystyy. Nyt taas ajattelin tehdä sen.
Viikonloppuna vietän yhden mun kaverin kanssa ystävänpäivää.
Mun pitää tällä viikolla ostaa sille ystävänpäivälahja.
Eli tottakai suklaata. Sen kanssa joku hieno kortti. Mun pitää ostaa myös parhaalle kaverille ja poikaystävälle ystävänpäivälahjat.
Eli ostan suklaata myös niille. Saan ihan varmasti poikaystävältä suklaata. Mä saan sitä siltä aina. Pakko sanoa että mulla on aivan ihanat kaverit. Mä rakastan niitä. Ilman niitä mä en selviäisi.
Mun tuki ja turva. Sekä mä tuen taas niitä. Onneksi mun kaikilla kavereilla menee hyvin tällä hetkellä. Ei tarvitse olla huolissaan niistä. Nyt alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia.
Hammaslääkäriä odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.