IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Home and away" sarja on aika hyvä.Keskiviikko 10.02.2021 06:44

Se hammaslääkäri aika oli suuhygienistille. Mulla on sitten hampaiden tarkistus aika kesällä vasta. Ei onneksi ihan heti. Saa nyt nähdä millainen lasku mulle tulee nyt perässä. No onneksi mulla on kuitenkin rahaa maksaa se sitten. Noita hammaslääkärilaskuja tulee aina välillä. Onneksi ei sentään joka kuukausi. Olo on aika hyvä tällä hetkellä. Mua ei yhtään onneksi ahdista tai masenna. Tää viikko on sujunut tosi hyvin.
Nautin taas tästä hyvästä olosta. Eikä ole nyt joutunut syömään yhtään rauhoittavia. Tänään mä teen ruoaksi lohikeittoa. Siinä on mun tämän päivän ruoka. Aika helppo ruoka. Kaikki vaan kattilaan ja keittää.
Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Teen sitä aina välillä.
Ajattelin jo tänään siivoilla niin huomenna ei sitten ole kauheasti siivottavaa. Mulla ei ole mikään kiire tänään. Aika rento päivä.
Olen nyt katsonut muutaman jakson tuota home and away sarjaa. Pakko sanoa että ihan hyvä sarja! Ajattelin varmaan jatkaa tänään sen katsomista. Kiva kun on löytänyt taas jotain uutta katsottavaa.
Olen myös katsonut tuota jersey shore ohjelmaa. Olen jäänyt siihen iahn koukkuun. Vielä on monta kautta katsomatta. Aijon pitää jossain vaiheessa siitä katsomismaratoonin. Viikonloppuna voisi oikeastaan vaan katsoa sitä. Mulla on vaan aikaa. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu. Siitä tulikin mieleen että kun menen kauppaan seuraavan kerran niin pitää ostaa kahvia lisää muutama paketti. Sitten on kahvia taas. Tottakai tänään taas aamulenkille. Niin kuin joka aamu. Syön vähän puuroa aamupalaksi niin jaksaa lähteä lenkille. Sitten lenkin jälkeen alan tekemään sitä keittoa. Pitää alkaa kohta tiskaamaan. laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle kun tiskaan. Kuuntelen aina hyvää musiikkia aina aamuisin. Siitä se päivä lähtee myös aika hyvin käyntiin.
Pitää katsoa menenkö jo tänään sinne apteekkiin ja kauppaan.
Jos ei tänään niin sitten huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.