IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kevät lähestyy. :)Torstai 11.02.2021 06:40

Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Mutta hyvin on viikko sujunut. Ei ole ollut onneksi huonoa oloa. Aika hyvä fiilis on ollut nyt päällä. Mikä on vaan hyvä. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas kahvia muutama paketti. Ei ihan heti pääse loppumaan. Sitten mä ostin jäätelöä ja sipsiä. Viikonloppu herkut. Kävin apteekista hakemassa ne masennuslääkkeet. Nyt niitä lääkkeitä on kolmeksi kuukaudeksi. Ensi viikolla mulla on taas verikokeet tiistaina. Pakko mennä. Että saa sitten taas haettua leponexia. Mä en jaksanut eilenä siivota. Ei se mitään mä alan kohta siivoilemaan. Eka kirjoitan blogin.
Lakanat pitää pestä. Sekä laittaa puhtaat lakanat taas sänkyyn.
Onneksi mulla on tänä aamuna aikaa pestä kaikki pyykit.
Nyt on tosi kiva kun ulkona alkaa olla jo pikkuhiljaa enemmän valoa. Kevät lähestyy ja kesä. Nopeasti tää aika vaan menee. Kesä tulee taas äkkiä. Aijon viettää sitten kesällä paljon aikaa kavereiden kanssa.
Tehdään kaikkea kivaa kesällä. Olisi kiva lähteä johonkin reissuun.
Katsotaan. Mitä kesällä tapahtuu. Se on vaan harmi että salkkarit jää sitten tauolle kesällä. Mutta onneksi vielä salkkarit tulee. Siinä on taas tapahtunut vaikka mitä. Pakko katsoa. Eilinen jakso jäi aika hauskaan kohtaan. Pakko katsoa taas tänään. Olen nyt katsonut 5 jaksoa sitä "Home and away" sarjaa. Pakko sanoa että olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Katsominen ehkä jatkuu taas tänään. Tai sitten viimeistään viikonloppuna. Olen myös katsonut voice of finlandia.
Mulla on yksi jakso katsomatta. Ajattelin sen katsoa tänään.
Hyviä biisejä ne laulaa siinä. Sekä on hyviä laulajia.
Odotan että alkaa uusi kausi temppareita ja suomi selviytyjät.
Sitten on keväällä taas lisää katsottavaa. Niin ja alan katsomaan sitä Talent suomea. Viikonloppuna katsotaan kaverin kanssa putousta.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun yksin. Saadaan taas kunnon naurut. Saa nähdä kuka hahmoista tippuu seuraavaksi.
Tänään aijon lenkkellä. Menen illalla taas lenkille. Nyt aamulla en mene koska mä siivoan. Illalla on sitten aikaa lenkkeillä.
Saa taas liikuntaa tälle päivälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.