IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Etsin uusia ruokaohjeita.Perjantai 12.02.2021 07:12

Viikonloppu alkaa taas. Nopeasti ja hyvin on mennyt tämä viikko. Nyt on ollut todella hyvä olo. Olen nauttinut siitä. Pystyy hyvin taas elämään tämän sairauden kanssa. Viikonloppuna mä aijon vaan levätä ja olla.
Sekä viettää aikaa yhden mun kaverin kanssa. Aijon viikonloppuna katsella sarjoja ja ohjelmia, käydä lenkillä, nukkua päikkäreitä...
kaikkea rentoa tekemistä. Mun pitää tänään tai huomenna käydä tokmannilla ostamassa ystävänpäivälahjoja. Eli ostan suklaata.
Sitten sen kanssa joku hieno ystävänpäiväkortti. Ajattelin mun kaverille ostaa pätkisuklaalevyn. Se on sen lempi suklaata. Sitten poikaystävälle minttusuklaata. Se on taas poikaystävän lempi suklaa.
Huomenna tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Menen kaverin luokse katsomaan. Siinä sitten menee kivasti lauantai ilta.
Vietetään samalla ystävänpäivää. Mä menin jo eilenä nukkumaan jo vähän ennen kahdeksaa. Heräsin tänään puoli seitsemän. Hyvin nukutti viime yönä. Nyt kun mulla ei ole mitään ihmeellistä tänä aamuna niin olen menossa aamulenkille. Kävin eilen illalla lenkillä. Se on vaan hyvä että liikkuu koska mulle se tekee vaan todella hyvää. Mulla se lievittää masennusta ja ahdistusta. Eli mielummin menen lenkille kun otan rauhoittavan lääkkeen. Mä en enää muista koska mä olen syönyt viimeksi rauhoittavia? On siitä useampi viikko. Mutta hyvin olen taas pärjännyt ilman niitä. Sekä onneksi mä syön niitä todella harvoin. Aijon viikonloppuna etsiä netistä uusia ruokaohjeita. Jotain uutta haluaisin kokeilla ensi viikolla.
Uusia ruokia. Teen ainakin ensi viikolla jonkun uuniruoan. Niin siitä saa sitten pakkaseen ruokaa. Uusi keitto olisi aika hyvä.
Pitää nyt vaan alkaa katselemaan ja suunnitelemaan. Käyn sitten alku viikosta kaupassa. Niin saa ainekset ostettua.
Onneksi kahvi taas herätti mut tänä aamuna. Nyt olen ihan hereillä.
Ei ole mihinkään kiire. Nautin siitä kun vaan voi olla.
Alan kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia. Sekä tiskaan.
Ai niin tänään tulee taas voice of finland. Katson sen jakson sitten ruudusta. Salkkarit pitää katsoa tänään. Siinäkin on taas paljon draamaa. Eli hyvää viihdettä. Salkkarit on vaan paras sarja.
Olen salkkarit fani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.