IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lempi kynsilakkamerkki tullut tokmannille.Sunnuntai 14.02.2021 07:16

Huomenna alkaa uusi viikko. Viikonloppu on mennyt taas nopeasti.
Jaksoin herätä taas tuossa hetki sitten. Aamukahvit on juotu taas.
Olen nyt viikonloppuna katsonut jersey shore sarjaa. Tänään taas jatkuu sen katsominen. Mulla ei ole mihinkään tänään kiire. Aika rento päivä. Nukuin eilenä päikkärit. Oli mukavaa nukkua. Nukuin parisen tuntia. Kävin siellä tokmannilla. Sinne oli tullut uusia david urheiluvaatteita. Ai että mä olisin halunnut ostaa mutta en ostanut.
Katsoo jos sitten kesällä ostaa niitä. Ostin kaverille suklaata. Annan sen tänään sille. Sitten jossain vaiheessa. Kun tulee hyvä hetki.
Nyt ei tarvitse hakea lääkkeitä. Kaikkia on taas. On leponexit ja masennuslääkkeet. Verikokeet ovat sitten ylihuomenna. Päivällä on aika. Tänään on taas aamulenkit ja iltapäivällä myös lenkille. Aijon tänään liikkua paljon mikä vaan tekee hyvää. tokmannille oli tullut myyntiin wild mild merkkistä kynsilakkaa. Se on mun lempi kynsilakkamerkki. Maksoi alle 4 euroa kappale. Pakko ostaa niitä sitten jossain vaiheessa. Oli paljon kivoja eri värejä. Se on hyvä kynsilakka koska se kestää kynsissä. Koitan taas tänään katsoa tuon voice of finland jakson mikä tuli viime perjantaina. On taas aikaa tänään katsoa se.
Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea jännää siinä sitten tapahtuu ensi viikolla. Aijon jossain kohtaa taas katsoa sitä Home and away sarjaa. Maskit pitää tänään keittää kattilassa niin saa ne käyttöön. Mulla on valkoisia kangasmaskeja ja mustia.
Tykkään enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Pitää sitten ostaa niitä lisää jossain vaiheessa taas niin sitten niitä on.
Mä käytän aina maskia kun menen kaupoille tai apteekkiin.
Nyt siihen maskiin on tottunut kun sen laittaa kasvoille.
Alkuun se tuntui vähän oudolta. Huomenna olen menossa taas kauppaan. En ole vielä suunnitellut että mitä mä syön. No tänään on hyvin aikaa suunnitella. Saa kauppalapun tehtyä.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Huomenna sitten taas jaan viikonlääkkeet dosettiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.