IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Teen tänään jauhelihakeiton. :)Tiistai 16.02.2021 07:10

Tiistai aamu. En meinannut jaksaa nousta ylös. Mutta nyt olen taas ihan hereillä. Kiitos jälleen aamukahvin. Tänään on ohjelmassa ruoan laittoa, pitää mennä verikokeisiin, sekä lenkki. Niin ja näen kaveria vielä tuossa illalla. Eli ihan mukava päivä tänään tulossa. On jonkin verran ohjelmaa. Ei tule tylsää. Olo on ollut pikkasen väsynyt mutta kyllä se siitä. Ehkä tänään olen paljon pirteämpi mitä eilen. Sekä uskon että tämä päivä on parempi kun taas eilinen. Tosiaan verikokeisiin pitää taas mennä. Joudun kerran kuussa käymään leponex lääkkeen takia. Sitten sitä lääkettä taas saa kun on käynyt verikokeissa. Ne on todella tarkkoja siitä. Jos ei ole käynyt verikokeissa niin sitä lääkettä ei sitten saa. Mulla menee leponexia iltaisin 200mg. Mikä on sopiva annos mulle.
Illalla se lääke rauhoittaa ja saa nukuttua yöllä. Se on samalla vähän semmoinen unilääke. Mikä on vaan hyvä niin saa sitten hyvin nukuttua.
Sekä hyvä on myös se että se rauhoittaa. Vähän samalla tavalla kun rauhoittava pilleri. Mä syön tosiaan leponexia, masennuslääkettä ja medipam rauhoittavaa. Ne on mun lääkkeet elämässä. Pakko sanoa että on hyvä lääkitys päällä. Lääkkeistä on mulle iso apu koska niiden avulla pystyn elämään tätä mun elämää ja nuo lääkkeet auttavat tuohon mun skitsofrenia sairauteen. Sekä masennukseen.
Mutta nyt on taas hyvä kausi. Ettei ole ollut onneksi harhoja. Mutta ne kyllä sitten iskee jossain vaiheessa. Ne iskevät heti silloin jos olen todella ahdistunut tai väsynyt. Eilenä mä tein ruoaksi mifujauhiskastiketta. Sen kanssa pastaa. Laitoin loput siitä ruoasta pakkaseen. Tänään teen jauhelihakeiton. Siinä on mun ruoka tälle päivälle. Mä koitan aina kerran viikossa tehdä jonkun keiton.
Tykkään keitoista. Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää.
Siinä ei mene kauaa. Hyvin kerkiän syödä ennen verikokeita.
Jaksaa sitten kävellä sinne terveyskeskuskeen.
Siinä tulee samalla hyvä lenkki. Hyötyliikuntaa. Nyt alan taas kuunnella jotain musiikkia. Siitä on tullut mulle tapa että kuuntelen joka aamu jotain musiikkia. Päivä lähtee silläkin hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.