IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Aijon tehdä uusia ruokia ensi viikolla.Sunnuntai 21.02.2021 06:49

Oli eilenä tosi kiva päivä poikaystävän kanssa. Herkuteltiin ja katseltiin leffoja netflixistä. Löydettiin sieltä pari hyvää leffaa. Siinä se iltapäivä meni kivasti. Olin eilenä aamulla tunnin lenkillä ennen kun poikaystävä tuli. Tuli käveltyä muutama kilometri. Oli ihan hyvä lenkki. Tänään taas on paljon lenkkeilyä tiedossa. Aamulenkki ja sitten menen vielä iltapäivällä lenkille. Tänään ei tapahdu mitään ihmeellistä. Olen taas itekseni mutta huomenna taas näkee kavereita. En eilenä katsonut putousta. Innostuin vaan eilenä katsoa loppuillan jersey shorea. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Tänään katson sen eilisen putous jakson. Ai niin ja voice of finland jaksot pitää myös katsoa tänään.
Pakko sanoa että siinä on paljon hyviä laulajia, sekä että ne laulaa hyviä biisejä siinä ohjelmassa. Sen takia mä katson sitä ohjelmaa.
Ensi viikolla tulee taas tempparit. Pakko katsoa mitä iltanuotiolla sitten tapahtuu. Paljon draamaa varmasti. Ensi viikolla mun ei tarvitse hakea mitään lääkkeitä koska kaikkia on tällä hetkellä. Verikokeet mulla on sitten taas 15 päivä maaliskuuta. Vietiin eilenä poikaystävän kanssa lidliin mun kaikki tyhjät tölkit ja pullot niin mä sain niistä 23 euroa.
Aika kivasti rahaa. Niillä ostettiin sitten leffamässyt. Mulle jäi vielä 12 euroa siitä summasta minkä aijon nyt säästää. Pikkasen oli kertynyt mulle niitä pulloja ja tölkkejä. Niitä kertyy mulle aina. Pitää taas alkaa suunnitella mitä ruokaa tekisi ensi viikolla. Suunnitelen tänään ne ruoat.
Niin menen sitten kauppaan huomenna. Jotain uusia ruokia aijon testata. Eli etsimään niitä netistä. Valion sivuilla on paljon erilaisia ruokia. Katson ne ruoat siltä sivuilta. Huomasin että kohta pitää ostaa lisää teetä ja hunajaa. Alkaa kohta loppua. Mä laitan aina hunajaa sen vihreän teen sekaan. Kunnon terveysjuoma. Juon sitä mielummin kun taas kahvia. Olen enemmän tee ihminen.
Aamuisin mä juon aina kahvia. Yhden kupillisen. Se riittää mulle.
Pitää katsoa pesenkö tänään pyykkiä. Pesen jos pesukone on vaan vapaa. Saa taas kaikki pestyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.