IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostin hyvää kahvia lidlistä.Tiistai 02.03.2021 06:56

Tiistai aamu. En meinannut jaksaa heti nousta ylös mutta pääsin. Ostin lildistä yhtä kahvia mitä en ollut koskaan maistanut. Se oli joku tumma paahto kahvi. Maksoi alle 3 euroa paketti. Pakko sanoa että hyvää oli ja aijon nyt jatkossa ostaa aina sitä. Mä en enää osta mitään kalliita kahveja kuten kulta katriinaa tai presidenttiä. Mulle riittää halvempi kahvi. Tärkeintä on se että on kofeiinia. Että saa sen kofeiini annoksen että herää aamulla. Fiilis on ollut hyvä. Oltiin eilenä kaverin kanssa iltalenkillä. Oli kiva ilma ulkona kun käveltiin. Aika lämmin ilma ulkona. Tänään menen taas aamulenkille. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tehdä ruokaa. Teen ruoaksi kinkkukiusausta. Se on hyvä ja helppo ruoka. Salkkareissa taas tapahtuu. Cindy tuli salkkareihin takaisin. Nyt menee jännäksi. Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Että mitä tapahtuu seuraavaksi. Mä luin uutisista että Cindy palaa takaisin salkkareihin.
Se on ollut ihan kiva että vanhoja hahmoja palaa salkkareihin takaisin.
Tulee vaihtelua. Odotan jo kovasti että Seppo tulisi takaisin. Se on mun suosikki salkkarit hahmo. Tällä viikolla pitää käydä apteekissa. Hakemassa lisää leponexia. Niin sitä lääkettä on sitten taas. Kaikkia muita lääkkeitä mulla on vielä. Ylihuomenna tulee rahaa taas. Saa maksettua pois tuon hammaslääkärilaskun. Maksan sen heti kun rahat tulee. Olen menossa sitten hammaslääkäriin seuraavan kerran sitten kesällä. Onneksi ei nyt. Siihen on vielä muutama kuukausi.
Puhuttiin eilenä kaverin kanssa siitä laivareissusta mikä tehdään sitten varmaan kun tämä koronatilanne rauhoittuu.
Mennään sitten laivalle kun tulee sopiva hetki. Odotan jo innolla sitä reissua. Nyt alan siihenkin reissuun säästämään.
On rahat sitten kasassa kun mennään. Tulee varmasti sitten mukava laivareissu. Hyvää kannattaa aina odottaa. Se tapahtuu sitten jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.