IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitää käydä apteekissa.Keskiviikko 03.03.2021 06:55

Viikon puoliväli. Miten nää viikot menee vaan äkkiä? Hetki sitten oli viikonloppu. Heräsin äsken. En heti noussut kuudelta ylös. Makoilin vielä hetken sängyssä. Olen nyt aamulla menossa apteekkiin. Pitää hakea leponexia ja särkylääkettä. Siinä tulee samalla lenkki heitettyä.
Eilenä oli aivan mahtava ilma. Kävin vielä iltapäivällä lenkillä eilenä.
Ihanaa kun aurinko vaan paistaa ja on lämmin. Kevät on tullut.
Tätä olen odottanut. Kyllä se kesäkin tulee sieltä äkkiä. Toi tumma paahto kahvi on nyt mun lempi kahvi. Aijon sitä ostaa jatkossa. Se on hyvä hinta että maksaa vaan sen alle 3 euroa. Lidlistä. Se on hyvänmakuista. Vahva maku siinä Ja se herättää ihan varmasti joka aamu. Mä juon kahvin aina mustana. Mä en lisää siihen yhtään maitoa tai sokeria. Tykkään juoda mustaa kahvia. Musta se on ihan hyvää.
Mutta olen enemmän tee ihminen. Eli juon mielummin teetä kun taas kahvia. Mulle riittää päivän aikana vaan se 1 kuppi kahvia. Mikä menee aina aamulla. Huomenna tulee onneksi taas rahaa. Sekä perjantaina.
Saa maksettua pois hammaslääkärilaskun. Onneksi harvoin tulee käytyä hammaslääkärissä. Mutta mulla ei ole ollenkaan hammaslääkärikammoa. Mikä on vaan hyvä juttu. Niin hyvin pystyn menemään sinne hammaslääkäriin. Tein eilenä todella hyvää kinkkukiusausta. Latoin loput siitä pakkaseen. Ruoanlaitto on sujunut hyvin. Olen jaksanut käydä kaupassa ja tehdä ruokaa.
Mistä mä nyt oikeasti tykkään. Nautin siitä kun tekee ruokaa. Siitä tulee joka kerta hyvää. Tänään tulee tempparit. Katson sen jakson sitten ruudusta. Huomenna varmaan kun on aikaa. Odotan jo kovasti seuraavaa selviytyjät jaksoa. Eka jakso oli jännittävä. Hyvää viihdettä. Putous tulee taas lauantaina. Se pitää katsoa. Saa nähdä kuka hahmoista tippuu seuraavaksi. Pakko kyllä sanoa että on ollut hyvä putous kausi. Paljon olen nauranut kun olen katsonut sitä.
Sitä tulee vielä muutama jakso. Se on hyvä että big brother tulee taas tänä vuonna. Innolla odotan sitä mutta eka vietetään mukava kesä ennen kun se alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.