IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee! Perjantai. :)Perjantai 05.03.2021 07:10

Viikonloppu alkaa taas. En tee viikonloppuna mitään ihmeellistä paitsi että aijon viettää aikaa mun yhden kaverin kanssa. Näemme tänään ja huomenna. Katsomme putouksen yhdessä. Tulee mukava lauantai ilta. Saadaan kunnon naurut kun katsomme putousta. Hyvää viihdettä. Olo on hyvä tällä hetkellä ja mä nautin siitä. Vielä kun vaan pystyy koska sitä ei voi tietää että koska se huono olo taas iskee. Se voi taas tulla ihan koska vaan. En ole syönyt viime aikoina yhtään rauhoittavia. Mikä on todella hyvä juttu eikä harhoja ole ollut pitkään aikaan. Uskon että tämä kevät menee varmasti hyvin. Että on enemmän hyvä olo kun taas huono olo. Ulkona on todella kiva lenkkeily sää. Menen taas aamulenkille ja illalla vielä toisen kerran lenkille.
Kunnon liikunnat tälle päivälle. En eilenä kerennyt pestä pyykkiä niin tänään uusi yritys. Sain kyllä siivottua eilenä. Nyt on kiva kun on siistiä.
Mietin pitäisikö käydä kaupassa taas tänään. Ajattelin käydä ostamassa lisää teetä. Rahaa on tullut tänään niin saa sitten maksettua pois sen hammaslääkärilaskun. Maksan se tuossa hetken päästä. Tänään mä katson tämän viikon tempparit jaksot. Paljon draamaa varmasti tiedossa niissä jaksoissa. Odotan eniten niitä iltanuotio kohtauksia.
Mitä niissä sitten paljastuu. Huomenna tulee taas selviytyjät. Katson sen jakson sitten ruudusta seuraavana päivänä. Sunnuntaina on aikaa katsoa se. Aijon viikonloppuna jatkaa jersey shoren katsomista.
Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Se on vaan niin hyvä. Onneksi tuo aamukahvi herätti mut. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kahvin voimalla. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Nyt kun on perjantai. Alan kohta kuunnella hyvää musiikkia.
Tulee hyvä fiilis päälle. Tänään tulee viikon vika salkkarit jakso.
Pakko katsoa. Saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu ensi viikolla. Odotan innolla. Nyt pitää nauttia vielä kun salkkarit tulee ennen kun jää kesätauolle. Varmaan viimeinen jakso on taas dramaattinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.