IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli kiva päivä.Sunnuntai 07.03.2021 06:51

Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa. Vietettiin kiva lauantai päivä. Käytiin kaupassa hakemassa vähän leffamässyä ja katsottiin netflixistä pari kauhuleffaa. Subit käytiin myös hakemassa ja mä tarjosin ne.
Olin sitten loppu illan kaverin luona katsomassa putousta. Oli kyllä taas hauska. Nauroin varmaan viiden minuutin välein kun katsoin sitä.
Enää tulee pari jaksoa putousta ja sitten se loppuu. Toivon että putous tulee sitten uudestaan jossain vaiheessa. Uusi kausi. Tänään katson eilisen selviytyjät jakson. Innolla odotan että mitä siinä jaksossa on tapahtunut sekä että kuka tippui tällä kertaa. Kristian ja Niko on mun suosikit. Toivon että jompi kumpi niistä ei ole tippunut.
Innolla odotan ensi viikkoa että mitä salkkareissa alkaa nyt tapahtua.
Varmasti vaikka mitä. Tänään varmaan katson taas jersey shorea. Olen siinä neljännellä kaudella. Ihan mun lempi ohjelma. Siinä on paljon draamaa ja tapahtuu vaikka mitä. Mun suosikki ohjelmat ovat tällä hetkellä: salkkarit, Lemmen viemää, Emmerdale, tempparit, selviytyjät, Rantabaari, Jersehy shore...paljon kaikkea mitä katson tällä hetkellä. Ei tule tylsää kun katsoo noita ohjelmia. Huomenna alkaa uusi viikko. Toivon että ensi viikko menee hyvin taas. Olo on tällä hetkellä aika hyvä. Pitää alkaa suunnitella taas mitä ruokaa teen taas ensi viikolla.
Suunnittelen tänään ne ruoat. Niin menen kauppaan sitten huomenna jossain vaiheessa. Tänään on taas lenkkeilyä. Aamulenkit ja iltapäivällä taas lenkille. Nyt on vaan lenkkeilyä kun ei pääse salille.
No on se lenkkeily parempi kuin ei mitään. On jotain liikuntaa päivällä. Mun kunto on vaan noussut kun olen lenkkeillyt.
Mikä on positiivinen asia. Sekä paino pysynyt hyvänä. Nyt en aijo herkutella taas viikkoon. Eilenä mä söin melkein litran suklaajäätelöä. Mun teki mieli sitä niin ostin. Oli hyvää. Nyt en taas vähään aikaan aijo syödä jäätelöä. Tänään pitää keittää maskit kattilassa että saa ne taas käyttöön. Se on kätevää kun keittää vaan kattilassa. Nopeaa. Sitten laittaa ne kuivumaan. Ensi viikolla mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia riittää vielä ensi viikolle.
Verikokeet mulla on sitten taas 15 päivä tätä kuuta. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Juteltiin puolisen tuntia puhelimessa. Hyvin sillä menee mikä on hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Ei olla nähty nyt tämän koronan takia. Ikävä on mutta onneksi voi soitella. Kyllä me pian taas sitten näemme.
Tähän koronatilanteeseen on jo tottunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.