IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostan tänään suklaata. :)Perjantai 12.03.2021 06:44

Viikonloppu taas alkaa. Mun viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. Olisin mennyt tänä viikonloppuna poikaystävän luokse, mutta sillä on flunssa.
En halua saada tartuntaa. No onneksi mun yksi kaveri on maisemissa niin vietän sen kanssa aikaa. Pitää laittaa tänään viestiä että nähdäänkö. Katsomme sitten varmaan huomenna taas putousta yhdessä. Tajusin että mä säästän taas rahaa kun en ole menossa nyt mihinkään. Jotain positiivista. No aijon viikonloppuna katsella taas jersey shorea, lenkkeillä, nukkua..viettää aikaa kaverin kanssa. Siinä se viikonloppu sitten taas menee. On jotain tekemistä. Ei tule tylsää.
Tänään olen menossa lidliin. Pitää käydä ostamassa lisää kahvia.
Ostan sitä tumma paahto kahvia mikä oli todella hyvää. Maksaa vaan alle 3 euroa paketti. Ostan niitä muutaman niin on sitten taas kahvia. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Aamukahvi on pakko saada joka aamu. Muuten mun aamu ei lähde käyntiin. Ajattelin ostaa pitkästä aikaan suklaata. Mun tekee nyt kovasti mieli sitä. Ostan sitä ja ehkä myös sipsiä. Herkuttelen taas kun nyt alkaa viikonloppu. En ole viikolla yhtään herkutellut. Tiukka linja. Mulla toimii hyvin se etten syö mitään hyvää arki päivinä. Syön vaan ihan normaalia ruokaa. Viikonloppuisin mä sallin sitten sen herkuttelun. Mikä on hyvä koska mun paino on pysynyt hyvänä. Tänään taas katson eilisen tempparit jakson. Nyt siinä alkaa tapahtua. Paljon draamaa tiedossa. Pakko nähdä mitä iltanuotiolla tapahtuu. Siellä ihan varmasti itketään. Ei tule yllärinä. Pakko sanoa että tempparit on hyvää viihdettä. Se on vaan niin mielenkiintoinen. Mun on pakko myöntää että olen tempparit fani. Muutama vuosi sitten mä aloin seuraamaan temppareita. Ajattelin että tää on varmaan hyvä ohjelma. Tänään tulee viikon viimeinen salkkarit jakso. Varmaan taas jännään kohtaan. Niin kuin aina. Mutta nyt viikonloppu fiilis päälle. Alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Harmi kun ei nyt nähdä poikaystävän kanssa mutta me soitellaan. Onneksi voi aina soittaa toiselle. Toivon että poikaystävä paranee pian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.