IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Verikokeisiin.Maanantai 15.03.2021 06:53

Uusi viikko taas alkaa. Viikonloppu meni mukavasti. Nyt on taas pirteä ja hyvä olo kun on levännyt. Katsoin eilenä sen selviytyjät jakson. Harmi kun Aki lähti koska sekin oli mun suosikki. Saa nähdä kuka lähtee sitten seuraavaksi. Jännäksi vaan menee tuo selviytyjät. Sieltä voi lähteä ihan kuka vaan. Katselin taas muutaman tunnin jersey shorea. Mä olen niin jäänyt siihen koukkuun ja mä olen sen ohjelman fani. En olisi uskonut että löydän vielä semmoisen ohjelman mihin jää koukkuun ja että alkaisin jopa fanittaa. Mutta pakko sanoa että on hyvää viihdettä. Paljon ihmissuhteita ja draamaa. Mistä mä kovasti tykkään. Niin kuin tempparit. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu temppareissa. Varmasti paljon kaikkea. Tänään alkaa subilla rantabaari sarjan kolmas kausi. Mä seuraan sitä sarjaa. On hyvä. Olen katsonut kaikki jaksot. Se jäi aika jännään kohtaan viimeksi. Tänään näkee mitä sitten tapahtuu. Mulla on tänään verikokeet. Pitää mennä että saa sitten taas haeuttua leponexia. Haen sitä lääkettä sitten loppuviikosta.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Masennuslääkettä mulla on vielä vaikka kuinka paljon. Ei ole ihan heti loppumassa. Ulkona on taas näköjään satanut kivasti lunta viime yönä. Saa nyt nähdä koska nuo lumet alkaa sulamaan ja aurinko tulee esiin. Kevät saisi jo tulla kunnolla. Alan sitten lenkkeilemään enemmän kun alkaa lämmetä ja aurinko paistaa. Tulee kunnon lenkkeily sää. Kaipaan kuntosalia. No sinne sitten taas pääsee joskus. Heti menen kun vaan pääsee.
Sitten alkaa treenit. Alan varmaan käymään pari kertaa viikossa.
Tulee sitten koko kropalle liikettä. Tekee vaan hyvää kropalle kun kuntoilee. Nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Sekä kuunnella vähän musiikkia. Uskon että tulee ihan mukava maanantai päivä.
Näen sitten taas kaveria illalla. Mennään varmaan lenkille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.