IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai!! :)Perjantai 19.03.2021 06:45

Odotan jo kovasti että saa koronarokotteen. Uskon että mä saan sen jo ennen kesää. Kuulun riskiryhmään niin saan sen varmasti pian. Paras kaverikin aikoo ottaa sen ja mun toinen kaveri. Sitten on hyvä kun me kaikki ollaan otettu se. Elämä helpottuu ihan varmasti. Sekin on ollut nyt hyvä etten ole sairastunut vielä koronaan. Silloin kun korona tuli niin olin niin neuroottinen siitä. Pelkäsin että tulen heti kipeäksi. Nyt on mennyt vuosi enkä ole vieläkään saanut sitä. Mikä on vaan hyvä.
Olen hyvin pysynyt terveenä. Uskon että kesällä korona alkaa jo varmasti helpottaa. Päästään jotenkin elämään tätä elämää.
Nyt mulla on ollut vähän kireä olo mutta se menee kyllä nopeasti ohi. Pääasia ettei ole masentanut tai ahdistanut. Hyvin nämä viime päivät ovat menneet. Nyt on kiva kun alkaa taas viikonloppu. Huomenna tulee putouksen vika jakso ja se pitää katsoa. Katsomme taas kaverin kanssa. Folke voittaa putouksen. Se on ihan varmaa. Mutta se oli hyvä että pönttö pääsi myös finaaliin. Se oli myös mun lempi hahmo.
Toivon että pian taas tulee putouksen uusi kausi. Hyvää viihdettä.
Kävin eilenä kaupassa ja ostin suklaata ja sipsiä. Nyt on herkut viikonlopuksi. Tänään mä katson ne tempparit jaksot mitä en ole vielä kerennyt katsoa. Innolla haluan nähdä mitä siinä on nyt tapahtunut.
Viikonloppuna en tee mitään ihmeellistä. Aijon nukkua, lenkkeillä, katsoa jersey shorea, viettää kaverin kanssa aikaa...siinä se viikonloppu sitten menee. Kaikkea rentoa tekemistä. Aijon pitää jersey shore katsomismaratoonin. Eli katsoa monta jaksoa putkeen.
Mä olen niin jäänyt koukkuun siihen ohjelmaan. Mulla on verikokeet taas ensi kuun 12 päivä. Ensi viikolla käyn hakemassa lisää leponexia. Tällä viikolla ei tarvitse vielä hakea koska sitä lääkettä on vielä paljon jäljellä. Mutta nyt nauttimaan siitä että viikonloppu alkaa.
Nyt alan kuunnella hyvää musaa mistä tulee perjantai fiilis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.