IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli rento viikonloppu. :)Maanantai 22.03.2021 06:47

Uusi viikko taas alkaa. Hyvin meni viikonloppu. Eilenä oli ihanan rento päivä. Sain katsottua eilenä sen selviytyjät jakson. Yllätyin kovasti että Juuso lähti sieltä. Se oli myös mun suosikki. Sitten sekin oli kiva ylläri kun joukkueet sekoitettiin siinä. Nuoriin ja vanhempiin. Nyt tuo selviytyjät menee jännäksi. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Innolla odotan taas seuraavaa jaksoa. Tänään on pakko katsoa salkkarit ja nähdä mitä Sabrinalle käy. Ampuiko se itsensä? Se selviää tänään.
Jaksoin herätä taas kun kello soi. Tykkään joka aamu herätä aina kuudelta. Siitä on nyt tullut mulle tapa. Arkipäivinä on hyvä aika aina herätä siihen aikaan. Niin pysyy se rytmi. Olo on ihan ok tällä hetkellä.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Mun ei nyt alku viikosta tarvitse mennä vielä apteekkiin koska leponexia on vielä jäljellä. Haen sitä lääkettä sitten loppuviikosta. Masennuslääkettä mulla on vielä paljon jäljellä. Sitä ei tarvitse vielä hakea. Mulla on verikokeet taas ensi kuun 12 päivä. Pitää mennä piikille että saa taas leponexia. Mä joudun joka kuukausi käymään kerran verikokeissa koska mulla on tämä leponex lääke. Olen kohta syönyt leponex lääkettä 14 vuotta. On ollut hyvä lääke vuosien ajan. En todellakaan aijo lopettaa sen syömistä. Syön sitä loppuelämäni. Se auttaa juuri tuohon mun sairauteen.
Elän päivä ja hetki kerrallaan tätä mun elämää. Sitä ei koskaan voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Ai niin tänään tulee taas rantabaari.
Se pitää myös katsoa. Hyvä sarja. Katselin eilenä taas jersey shorea. Olen kohta kuudennella kaudella siinä. Mä olen niin jäänyt siihen koukkuun. Mä jopa olen alkanut fanittaa sitä ohjelmaa.
Katson sitä sitten taas kun kerkiän. Eilenä tuli katsottua taas muutama jakso. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas kahvia. Ostin muutaman paketin. Ei ole ihan heti loppumassa.
Saa taas aamukahvit keitettyä. Mun aamu ei lähde käyntiin ellen saa kahvia. Mulle riittää yksi iso kuppi kahvia.
Enempää en juo. Juon enemmän taas teetä päivän aikana.
Alan kohta maksamaan laskuja. Saa ne pois alta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.