IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Eilenä mä sain taas pyykit pestyä ja tuli käytyä kaupassa. Tein eilenä ruoaksi mifukastiketta ja pastaa. Tosi hyvä ruoka. Oli helppo. Syön sitä vielä tänään. Olo ja fiilis on ok tällä hetkellä. Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Päästiin viettämään aikaa toistemme kanssa. Oli kiva nähdä toista muutaman viikon jälkeen. Tällä viikolla pitää hakea taas leponexia. Alkaa kohta olla loppu. Käyn loppuviikosta hakemassa. On sitten taas kaikkia lääkkeitä. Mä jaksoin vasta herätä tänään vähän ennen seitsemää.
En herännyt kuudelta kun kello soi. Sammutin vaan sen. No nyt olen hereillä. Onneksi taas aamukahvi herätti mut tänä aamuna.
Join ison kupin tumma paahto kahvia. Se on nyt mun lempi kahvi. Sitä myydään lidlissä. Maksaa vaan alle 3 euroa paketti. Halpaa kahvia. Itse asiassa mun pitää käydä taas kohta ostamassa sitä lisää varastoon.
On sitten kahvia taas. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Olin eilenä illalla taas lenkillä. Vähän tihutti vettä mutta ei se mua haitannut. Oli hyvä lenkki. Teki hyvää. Tänään taas lenkkeilyä aamusta. Sekä menen iltapäivällä lenkille. Tulee hyvää liikuntaa taas tälle päivälle. Pakko sanoa että mä kaipaan kuntosalia. No sinne sitten taas pääsee jossain vaiheessa. Menen heti kun tulee mahdollisuus. Alan sitten käymään ainakin sen pari kertaa viikossa. Saa kaikki lihakset vähän liikettä sitten. Tekee hyvää vaan koko kropalle. Nyt kun nuo ilmat alkaa lämmetä kunnolla niin menen sinne liikuntapuistoon.
Sielläkin voi treenata. Kesällä mä käyn siellä useasti. Sekä myös aina silloin kun on hyvä sää. Siellä on monta hyvää laitetta.
Eikä se maksa mitään kun sinne menee. On ilmainen.
Syön nyt aamupalaksi puuroa. Niin jaksaa sitten lenkkeillä. En ole vielä päättänyt että minkä lenkkireitin teen tässä aamulla.
On monta vaihtoehtoa. No se selviää sitten. Nyt otan masennuslääkkeen ettei unohdu. Se on mun aamulääke.
Pakko sanoa että se lääke auttaa aika paljon. Se onneksi lievittää ahdistusta. Mikä on vaan hyvä. Aamut ei sitten tunnu pahalta kun sen ottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.