IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sain haettua leponexit.Keskiviikko 05.05.2021 06:58

Viikko on mennyt tähän asti todella hyvin. On ollut hyvä olo. Ihanaa kun ei yhtään masenna tai ahdista. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Kun vaan pystyy. Tein eilenä ruoaksi jauhelihakeittoa. Siitä tuli tosi hyvää. Tänään mä teen kinkkukastiketta ja pastaa. En ole pitkään aikaan tehnyt kinkkukastiketta. Se on yksi mun lempi ruoka. Kävin eilenä apteekissa.
Nyt on taas leponexia. Ensi viikolla käyn hakemassa ne masennuslääkkeet. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Nyt on ollut todella hyvä etten ole joutunut syömään rauhoittavia. Hyvin olen pärjännyt taas ilman niitä. Hyvä minä. Syön niitä sitten taas kun mikään muu keino ei auta. Sain eilenä katsottua big brotheria. Tänään pitää taas katsoa. Saa nähdä kuka tippui nyt ekana talosta. En ole vielä katsonut eilistä jaksoa.
Alan jo taas tänään siivota. Niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa. Matot aijon viedä tuulettumaan. Teen silleen matoille aina pari kertaa vuodessa. Kävin eilenä kaupassa taas samalla kun kävin apteekissa. Ostin vähän limua, teetä ja hunajaa. Nyt on taas hunajaa mitä voi laittaa teen sekaan. Se on yksi mun lempi juoma. Vihreää teetä mihin laittaa hunajaa. Aika terveellinen juoma. Mielummin juon sitä juomaa kun taas kahvia. Olen viikonlopun nyt täällä. En ole lähdössä mihinkään. Aijon taas vaan olla ja kerätä voimia. Niin jaksaa sitten seuraavan viikon. Päätin etten juo nyt vähään aikaan mitään viiniä. Hyvä pitää vähän taukoa sen juomisesta. Nyt olen ihan limulinjalla. Juon vaan limua. Pian näemme parhaan kaverin kanssa. Ei mene enää kauaa. Varmaan enää viikko niin näemme. Ihanaa.
Me ei olla kunnolla nähty melkein puoleen vuoteen. Onneksi paras kaveri sai nyt sen koronarokotteen. Nyt kun meidät molemmat on rokotettu, niin on turvallista taas nähdä. Mutta. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin ja menen taas aamulenkille tuossa myöhemmin.
Saa lenkin heitettyä. Katsoo millainen ilma on sitten illalla. Menen lenkille taas silloin jos on hyvä sää. Aijon taas liikkua niin paljon kun vaan pystyy. Tekee hyvää. Kropalle ja päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.