IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella mukava viikonloppu. :)Maanantai 24.05.2021 05:52

Oli rentouttava viikonloppu vanhempien luona. Oli kiva vaihtaa vähän maisemaa. Teki todella hyvää. Näki taas Helmi koiran. Se on porukoiden koira. 2 vuotta vanha. Todella kiltti. Saunottiin lauantaina. Pääsi pitkästä aikaan kunnon puusaunaan. Oli rentouttavaa. Eilenä käytiin äidin ja helmin kanssa lenkillä niin käveltiin 4 kilsan lenkki. Teki hyvää. Kun on hyvä kunto niin jaksaa kävellä pitkiä matkoja. Nopeasti meni viikonloppu. Uusi viikko taas alkaa. Mä heräsin jo tänään vähän ennen viittä. En enää saanut unta. Päätin nousta ylös ja keittämään aamukahvia. Menin jo eilenä nukkumaan puoli kahdeksan jälkeen. Hyvin nukutti. Tänään menen pyörällä kauppaan. Pitää käydä ostamassa ruokaa. Sekä syön pakkasesta tällä viikolla. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Nautin kesästä.
Tuskin mua alkaa ahdistaa tai masentaa. Toivon että noita olotiloja ei tulisi. Mutta katsotaan. Hetki ja päivä kerrallaan. Keskityn nyt tähän päivään. Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Leponexia pitää taas hakea. Karpalokapseleita pitää taas ostaa ensi kuussa. Ne riittävät vielä tämän kuun loppuun.
Kaikkia muita lääkkeitä on vielä. Katselin viikonloppuna pitkästä aikaan taas animea. Netflixistä. Sen nimistä kuin "kuroko`s basketball"
Sitä on tullut pari kautta niin ajattelin katsoa. Aijon varmaan tällä viikolla jatkaa sen katsomista jossain vaiheessa. Sitten kun tulee taas hyvä hetki.
Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu siinä.
Innolla taas odotan. Eilenä mä katselin pari jaksoa taas jersey shorea.
Vielä on monta jaksoa jäljellä. Paras ohjelma. Joo en kauheasti katsonut sitä julkkis big brotheria. Se oli vaan jotenkin tylsä.
Innolla odotan sitä syksyn bb:tä. Jos se olisi paljon parempi. Mutta eka vietetään kesä ennen big brotheria. Sitten kun syksy alkaa niin on taas viihdettä. Mutta tänään taas paljon lenkkeilyä. Menen aamulenkille ja illalla vielä lenkille. Saa liikuntaa taas tänään. Pyykkiä pitää myös pestä. Sitten kun tulee hyvä hetki. Nyt alan kuunnella vähän jotain musiikkia. Päivä lähtee taas hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.