IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ismon isä on salkkareissa ihan paras.Keskiviikko 26.05.2021 06:43

Keskiviikko. Tuntuu taas että nopeasti viikko menee. Kohta on viikonloppu. En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen täällä.
Sitten ensi viikon viikonloppuna menen parhaan kaverin luokse kylään. Vietetään kiva ilta. Toivotaan että aurinko vaan paistaa niin voidaan istua ulkona. Odotan innolla. Olo on ollut hyvä. Ihanaa kun ei ahdista nyt yhtään. Pakko nyt nauttia hyvästä fiiliksestä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Kävin eilenä taas tokmannilla. Piti ostaa se hoitoaine hiuksiin.
Nyt on taas hoitoainetta. Ei ole ihan heti loppumassa. Mun hiukset ovat kasvaneet aika kivasti. Aijon kasvattaa todella pitkät hiukset. Mulla ei ole ollut moneen vuoteen pitkiä hiuksia. Ajattelin värjätä sitten hiukset jossain vaiheessa. Varmaan vasta syksyllä. Nyt kesällä vaan kasvatan. Mä en ole värjännyt hiuksia kohta kymmeneen vuoteen. Nyt mä haluan jotain uutta mun hiuksiin. Haluan ehkä punaiset hiukset. Pitää vielä suunnitella.
Voihan olla että haluan jonkun toisen värin. Onneksi aamukahvi taas herätti. Ajattelin taas siivoilla tässä aamulla kun on aikaa. Pyykkiä pitää pestä taas huomenna. Niin ja vaihtaa lakanat sänkyyn. Aijon tänään tai huomenna mennä sinne apteekkiin. Pitää hakea ne leponexit. On sitten taas sitä lääkettä. Verikokeet mulla on sitten taas 7 päivä kesäkuuta. Toivon että silloin on hyvä ilma niin menen sitten pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Mietin tässä että minkä lenkin teen tässä aamulla? Monta vaihtoehtoa. Nyt näyttää siltä vielä ettei ala satamaan. Tai sitten kohta alkaa sataa. No pitää vielä katsella mihin tuo sää menee. Salkkarit on nyt ihan paras koska ismon isä on siinä. Siis pakko sanoa että mielenkiintoinen hahmo! Tykkään.
Toivon että se on vielä pitkään salkkareissa. Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Rantabaari sarjassa on myös tapahtunut vaikka mitä.
Pakko taas tänään katsoa. Se menee vaan koko ajan jännäksi.
Anssista tuli hullu. En olisi uskonut. Sekin näkee harhoja. Tuttu tunne.
Mä en ole nyt itse nähnyt harhoja pitkään aikaan. Mikä on hyvä.
Ne yleensä tulee aina silloin kun on todella paska olo. Mutta nyt en mieti niitä. Keskityn tähän hyvään oloon mikä mulla on nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.