IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin liikuntapuistossa. :)Sunnuntai 30.05.2021 07:13

Viikonloppu kohta taas vietetty. Mukavasti on mennyt. Olen vaan nauttinut kesästä. Eilenä oli kiva ilma. Olin melkein tunnin liikuntapuistossa eilenä. Oli hyvät treenit. Teki kyllä hyvää. Olen päättänyt että alan käydä aina liikuntapuistossa kun on hyvä hetki ja sää. Mietin pitäiskö tänään taas mennä? No katsoo fiiliksen mukaan. Voihan olla että menen lenkille tänään. Mutta sitten ensi viikolla voisi mennä taas liikuntapuistoon. Aamu on taas hyvin lähtenyt käyntiin. Kiitos aamukahvin. Heräsin taas tänään kuuden jälkeen. Olen aamuihminen.
Nautin aina näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Saa rauhassa kirjoittaa blogin. Huomenna alkaa uusi viikko. Kauppaan pitää mennä taas huomenna niin saa ruokaa haettua. Menen taas pyörällä. Pääsee nopeasti kauppaan ja takaisin. Huomenna alan pesemään taas pyykkiä. Pyykkipäivä taas huomenna. Pesukone on varmasti huomenna vapaana.
Kauppalappu pitää muistaa tehdä niin tietää mitä ostaa sitten kaupasta. Teen sen lapun nyt tässä aamulla niin on sitten valmiina. Fiilis ja olo on ollut edelleen hyvä. Olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta.
Vielä kun vaan pystyy. Toivon että ensi viikko menee kivasti sekä odotan että pääsee perjantaina parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Mun ei tarvitse ensi viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on tällä hetkellä. Kohta pitää ottaa taas aamulääke. Mä otan aina aamulääkkeen sen jälkeen kun olen kirjoittanut blogin. Kohta alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Sekä pitää vähän siivoilla. Pitää tiskata ja siivota keittiö. On sitten taas siistiä. Huomasin että teetä pitää ostaa kohta lisää. Alkaa loppua. No kun käyn kaupassa niin ostan lisää. Mutta tästä tulee hyvä päivä. Nautin auringosta. Vielä kun vaan pystyy ennen kun vesisateet taas tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.