IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai koitti vihdoinkin. Olen koko viikon odottanut tätä päivää. Olen menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olen siellä yötä. Nautitaan kesästä ja auringosta. Kuunnellaan hyvää musiikkia ja otetaan aurinkoa parhaan kaverin takapihalla. Pitää käydä kaupoilla tänään hakemassa juomat ja sitten sipsit. Ostan pari sipsipussia niin sitten ei ihan heti pääse loppumaan. Sain eilenä viestin että mun uudet henkkarit ovat tulleet R-kioskille. Jee. Haen ne samalla kun menen kaupoille ja saan otettua heti ne käyttöön. Eilenä oli taas aika lämmin päivä ja tänään myös. No nyt pitää vaan nauttia kesästä. Lämmöstä ja auringosta.
Sain eilenä siivottua ja pesin pyykit. Nyt on taas siistiä. Putsasin kahvipannun koska sekin oli aika likainen mutta se on nyt puhdas.
Saa taas hyvät aamukahvit keitettyä. Tänään tulee salkkareiden 4000 jakso. Mä ja paras kaveri katsotaan se illalla. Ismon synttärit on siinä jaksossa. Varmasti jännä jakso. Pakko katsoa! Ai niin ja selviytyjien vikat jaksot tulee tänä viikonloppuna. Kuka voittaa selviytyjät? Pakko sekin katsoa. Ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on näin lämmin päivä.
Pitää muistaa laittaa aurinkorasvaa ettei pala kun menee tuonne ulos. Mun pitää sitäkin kohta ostaa lisää. Ostan varmaan ensi viikolla.
Niin on sitten taas aurinkorasvaa. Ai niin mun pitää tokmannilta ostaa se uusi vesipullo. Käyn senkin ostamassa ensi viikolla. On sitten juomapullo. Pitää juoda nestettä kun on näin kuuma.
Kohta alan pakkailemaan reppua mihin tulee mun kamat. Otan repun koska siihen saa kaikki vaatteet hyvin pakattua. Otan vaan vaihtovaattetta, hammasharjan, lääkkeet..aurinkorasva.
Kaikki mitä tarvitsee kun menen parhaan kaverin luokse.
Sovittiin että tulen kolmelta. Se on hyvä kellon aika. Mutta nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan tästä päivästä.
Ihan parasta nähdä taas paras kaveri!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.