IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hauskaa parhaan kaverin luona. :)Sunnuntai 06.06.2021 07:25

Oli todella kiva perjantai ilta parhaan kaverin luona. Juotiin ja otettiin aurinkoa parhaan kaverin takapihalla. Aurinko paistoi aika kivasti. Mentiin sitten kymmeneltä nukkumaan ja herättiin vähän yli kahdeksan lauantai aamuna. Juteltiin aika syvällisiä juttuja. Mikä oli ihan parasta. Etenkin meidän elämästä puhuttiin paljon ja todettiin että mun ja parhaan kaverin asiat ovat aika hyvin tällä hetkellä. Suunniteltiin että loppukesästä menen taas parhaan kaverin luokse yökylään kun tulee sopiva viikonloppu.
Nyt alan viettämään taas enemmän aikaa poikaystävän kanssa. Parin viikon päästä me taas näemme. Menen poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Hyvin nukuin viime yönä ja nukahdin eilenä heti kun menin illalla sänkyyn. Nyt mä heräsin tänään puoli seitsemän. Aamukahvit taas keitetty. Siitä tullikin mieleen että menen lidliin tänään ostamaan muutaman paketin taas kahvia. On sitten kahvia. Menen taas pyörällä niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Onneksi on kiva ilma. Huomenna mulla on verikokeet päivällä. Pitää mennä piikille taas niin saa haettua leponexit. Mun pitää ensi viikolla käydä apteekista hakemassa nuo karpalokapselit. Alkaa kohta loppua. Ostin viimeksi ison paketin niitä niin ne riittivät koko tämän kevään ajan. Nyt ostan taas pienen paketin.
Pitää alkaa taas miettimään mitä ruokaa sitä tekisi taas ensi viikolla.
Suunnitelen jo tänään ruoat sekä teen kauppalapun.
Huomenna alkaa taas uusi viikko. Hyvällä fiiliksellä aloitan taas uuden viikon. Nautin nyt vaan kesästä. Tänään menen lenkille. Eilenä väsytti ja oli niin kuuma niin en jaksanut lähteä lenkille. Pidin lepopäivän. Aijon tänäänkin ottaa ihan rennosti. Ihanaa kun ei ole kiire.
Pyykkiä pitää pestä taas jossain vaiheessa. Varmaan huomenna. Huomenna maksan laskuja pois koska kelalta tulee rahaa.
Maksan vuokran. Loput laskut tulee sitten myöhemmin tässä kuussa. Maksan ne sitten taas kun ne tulevat. Mutta nyt alan nauttimaan tästä päivästä. Ihanaa kun on kesä! Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön.
On sitten taas siistiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.