IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Arki alkaa taas pyörimään. Viikonloppu taas vietetty. Oli mukava ja rentouttava viikonloppu. Nyt jaksaa aloittaa uuden viikon hyvällä fiiliksellä. Meinasin nukkua pommiin. Kello soi kuudelta ja mä heräsin jotain varttia vaille seitsemän. No ei se mitään sain aamukahvit keitettyä.
Kävin eilenä lidlissä. Oli hyvä että menin koska siellä oli kulta katriina kahvi tarjouksessa. Kolme kahvipakettia sai 8 eurolla. Nyt on taas kahvia.
Oli kivaa ajaa pyörällä lidliin. Tänään mulla on ohjelmassa varmaan taas aamulenkki, kaupassa käynti, pitää mennä verikokeisiin..näen kaveria illalla. Ei ole tulossa tylsää päivää. Onneksi pyörällä pääsee nopeasti sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Pitää maski muistaa ottaa mukaan.
Jee! Kristian voitti selviytyjät. Mä tiesin koko ajan että se varmasti voittaa. Pakko sanoa että oli jännittävä selviytyjät kausi. Innolla odotan taas seuraavaa kautta mikä tulee syksyllä. Odotan myös seuraavaa tempparit kautta. Syksyllä tulee taas paljon katsottavaa. Mikä on vaan hyvä. Ei tule tylsää. Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Mitään lääkettä ei tarvitse hakea. Kaikkia on. Haen sitten leponexia taas seuraavan kerran. Masennuslääkettä mulla on vielä paljon jäljellä.
Alan kohta maksamaan laskuja pois. Rahaa on tullut taas tänään kelalta.
Mä maksan aina mun laskut. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Sitten kun ne on aina maksettu niin ei tarvitse sitten miettiä niitä ja tulee hyvä mieli.
Pyykkiä pitää tänään pestä. Sitten kun tulee hyvä hetki. Niin alan pesemään. Mitäköhän salkkareissa tapahtuu tällä viikolla?
Varmasti vaikka mitä. Innolla haluan nähdä mitä siinä tapahtuu.
Mä olen salkkarit fani. Olen nähnyt ihan kaikki salkkarit jaksot.
Alusta asti. Se oli kiva kun seppo taas ilmestyi.
Se on mun suosikki hahmo. Mutta. nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja tarkistan vielä kauppalapun minkä tein viikonloppuna.
Olen suunnitellut jo ruokia mitä teen. Se on aina hyvä suunnitella niin sitten tietää mitä hakea kaupasta. Mutta. Aijon kyllä tänään nauttia auringosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.