IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailureissu syksyllä.Tiistai 08.06.2021 07:10

Tiistai aamu. ihanaa kun ei ole kiire. Saa taas rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Kävin eilenä siellä verikokeissa. Menin pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pääsi sillä nopeasti sinne ja takaisin. Vettä alkoi vähän satamaan mutta en kastunut pahasti. Mun pitää mennä tänään uudestaan kauppaan koska mä unohdin kanasuikaleet. Teen tällä viikolla kanakeiton niin mä tarvitsen ne suikaleet. No menen taas pyörällä kauppaan niin pääsee nopeasti sinne. Olo on edelleen ollut todella hyvä. Eilenä illalla oli todella väsynyt olo. Menin ajoissa nukkumaan. Katsoin salkkarit ja sitten nukkumaan. Sain eilenä maksettua pari laskua. Vuokra on nyt maksettu pois. Sitä ei tarvitse enää miettiä. Mulla tulee tässä kuussa vielä muutama lasku niin hyvin pystyy maksamaan ne. Loppukuusta tulee taas rahaa. Mun rahatilanne on aika hyvä tällä hetkellä. Nyt aijon taas vaan säästää. Alan säästämään rahaa ensi vuoden reissuihin. Jos päästäisiin kavereiden kanssa taas laivalle. Se on yksi mun haave ja toinen on että pääsee taas desuconiin. Sitä odotan kovasti.
Nyt kun on ollut korona niin desucon tapahtumaa ei ole nyt järjestetty.
Ehkä ensi vuonna taas? Pyykkiä pitää pestä tänään. Eilenä en jaksanut pestä mutta tänään uusi yritys. Alan pesemään kun pääsen kaupasta kotiin. Mulla on seuraavat verikokeet 5 päivä heinäkuuta. Puoli yhdeltä aika. Nyt kun kävin eilenä verikokeissa niin saa haettua leponexit.
Mun ei tarvitse vielä hakea koska mulla on sitä lääkettä vielä paljon jäljellä. Ajattelin syksyllä tehdä shoppailureissun. Vähän shoppailemaan syysvaatteita. Uusia housuja mä tarvitsen ainakin. Sitten jotain hupparia voisi myös ostaa. Kesävaatteita en enää nyt shoppaile koska niitä mulla riittää. shoppailen kesävaatteita sitten taas ensi vuonna kesällä. Mä niin haluan päästä tuonne cubus liikkeeseen ja new yorkeriin. Kun olin tallinassa muutama vuosi sitten niin silloin viimeksi kävin siellä new yorkerissa. Ostin sieltä muutaman t-paidan. Siellä myydään kivoja vaatteita halvalla. Tykkään! Ajattelin myös jossain vaiheessa shoppailla uusia koruja. Voisi mennä johonkin koruliikkeeseen katselemaan jos vaikka löytää uusia korviksia.
Tai joku kiva kaulakoru. Mutta tämmöisiä suunnitelmia.
Nyt vietän eka rentoa kesää enkä aijo miettiä yhtään vielä syksyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.