IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aurinko paistaa. :)Keskiviikko 09.06.2021 06:41

Heräsin vähän ennen kuutta. Nyt olen ihan hereillä taas ja pirteä kun join ison kupin mustaa kahvia. Eilenä oli kyllä ihme ilma. Välillä satoi vettä ja taas paistoi aurinko. Saa nähdä millainen sää on sitten tänään. Toivon että hyvä koska olen menossa taas aamulenkille ja sitten vielä illalla lähden heittämään toista lenkkiä. Aijon taas liikkua paljon mikä tekee vaan hyvää. Tein eilenä ruoaksi sen kanakeiton. Siitä tuli hyvää. Tänään teen lohikastiketta riisillä. Lohikastike on yksi mun lempiruoka. Se on niin helppo tehdä. Tekee sen kastikkeen ja keittää riisit. Tänään aijon taas siivota. Keskiviikosta on nyt tavallaan tullut mulle siivouspäivä. Ainakin osan jo siivoan keskiviikkona. Pitää vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat ja pestä sitten huomenna lakanat. Mulla on ollut edelleen hyvä olo. Ei ole masentanut tai ahdistanut yhtään. Mikä on hyvä juttu. Kaikki on hyvin taas ja mä nautin siitä. Kyllä se ahdistus iskee sitten taas jossain vaiheessa. Mutta nyt en mieti sitä. Keskityn tähän hetkeen ja päivään.
Selviän onneksi aina kun alkaa ahdistaa. Se aina tulee ja menee. Silloin jos on oikeen paska olo niin sitten otan vaan sen rauhoittavan.
Mikä sitten helpottaa mun oloa heti. En ole muuten pitkään aikaan syönyt niitä. Hyvä juttu vaan. Ettei niitä joudu syömään jatkuvasti.
Aika harvoin nykyään syön rauhoittavia. Pitää taas jossain vaiheessa käydä tokmannilla. Ostan uuden vesipullon. Ne onneksi maksaa alle 5 euroa. On sitten juomapullo käytössä kun on lämmin päivä.
Voi siitä juoda. Kohta syön aamupalaksi puuroa. Paras aamupala.
Halpaa ja tekee vaan hyvää kun syö kuituja. Keitän aina sen puuron mikrossa. Nopeaa. Ei tarvitse kattilassa keittää. Näyttää siltä että aurinko paistaa tällä hetkellä. Ihan kiva. Nyt pitää nauttia auringosta kun pystyy. Vesisateet tulee taas sitten jossain vaiheessa.
Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Pakko katsoa taas tänään.
Onkohan Elina vielä elossa? Sekin selviää sitten jossain vaiheessa.
Mutta nyt alan siivoilla. Saa osan siivottua. Alan imuroimaan.
Sitten moppaan lattiat. Keittiö pitää sitten taas siivota kun olen tehnyt ruoan. No onneksi mulla ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.