IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen taas paremmassa kunnossa.Torstai 17.06.2021 05:57

Maha on jo paljon parempi eikä enää onneksi ahdista. Eilinen päivä meni silleen hyvin ettei joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkettä. Uskon että nyt kaikki menee taas hyvin. Ettei nyt vähään aikaan tule taas tuota ahdistusta. Sekä harhoja. Aijon taas vaan olla ja levätä viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikolla mennä poikaystävän luokse viettämään juhannusta. Mä heräsin jo viiden jälkeen tänään. En enää saanut unta niin aloin keittämään kahvia. En eilenä jaksanut alkaa vielä siivota joten siivoan nyt tänään. Onneksi mulla ei ole mikään kiire. Saa rauhassa siivota ja pestä pyykkiä. Teen tänään ruoaksi kinkkukiusausta. Se on hyvä ruoka taas.
Sitten kun olen tehnyt ruoan ja syönyt niin menen lenkille. Menen lenkille nyt päivällä koska illalla olen menossa parhaan kaverin luokse kylään.
Soiteltiin tuossa eilenä illalla ja kysyin voinko tulla käymään. Paras kaveri lupasi ostaa pullaa niin juodaan teetä, syödään pullaa ja höpötellään siinä samalla. Ihan parasta. En ole nyt nähnyt parasta kaveria taas pariin viikkoon. On ollut ikävä sitä. Ihanaa nähdä tänään. Kaupassa pitää käydä jossain vaiheessa. Menen varmaan vasta huomenna kauppaan kun on aikaa. Hunajaa pitää ostaa koska se alkaa loppumaan. Laitan sitä aina teen sekaan. Sitten ajattelin varmaan ostaa jotain herkkuja. Jäätelöä mun tekee mieli tai sipsiä. Limua mulla on vielä pari tölkkiä. Limua pitää taas ostaa jossain vaiheessa lisää. Ostan sitten coca colaa seuraavan kerran koska sitä mä en ole juonut taas pitkään aikaan. Olen nyt juonut pepsi max limeä. Se on yksi mun lempi limu. Nyt alkaa taas helteet. Voi olla että jos viikonloppuna on kamalan kuuma, niin en varmaan mene sitten sinne liikuntapuistoon.
Menen sen sijaan lenkille vaikka pururadalle. Siellä on varjoa onneksi niin aurinko ei paahda kun kävelee metsässä. Pitää taas vaan laittaa aurinkorasvaa kun menee ulos. Muuten mun iho palaa.
Mulla on todella herkkä iho. Mutta toivon että tuleva viikko sujuu hyvin taas. Ettei enää tule ahdistusta ja masennusta.
Päivä kerrallaan taas eletään tätä elämää. Ei voi tietää mitä huomenna sitten tapahtuu. Keskityn nyt tähän hetkeen. Nyt alan siivota.
Niin saa kämpän kuntoon taas. Sitten on kivaa kun on siistiä.
Innolla jo odotan että näkee parhaan kaverin illalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.