IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva nähdä paras kaveri. :)Perjantai 18.06.2021 06:49

Eilenä oli mukava päivä. Oli kiva taas nähdä paras kaveri pitkästä aikaan.
Juteltiin niitä näitä ja naurettiin paljon. Juotiin teetä ja syötiin keksejä.
Saa nyt nähdä koska me näemme sitten seuraavan kerran. Ehkä ensi viikolla sitten taas. Olo on ollut ok. Ei ole pahasti ahdistanut. Mikä on vaan hyvä juttu. Harhojakaan ei ole onneksi nyt tullut. Se oli vaan yksi ilta kun ne iski. Onneksi mä otin siinä vaiheessa sen rauhoittavan. Nyt uskon että taas vähään aikaan ei tule noita harhoja. Nyt pitää taas nauttia siitä että on hyvä olo taas. Viikon päästä on juhannus. Silloin on vissiin aika lämmin. Mukavaa mennä viettämään sitä poikaystävän luokse. Pitää katsoa jos grillataan. Voisi ostaa makkaraa, pihviä..sitten laitetaan sauna.
Pääsee sitten kunnolla rentoutumaan. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Teen ruoan, käyn kaupassa, näen kaveria illalla..menen lenkille. Siinä se päivä taas menee. Nyt tosiaan alkaa helteet. Mun pitää käydä varmaan tänään ostamassa sitä aurinkorasvaa lisää. Alkaa olla kohta loppu.
Onneksi aurinkorasva ei ole kamalan kallista. Hyvin pystyy ostamaan sitä.
Tänään mä heräsin taas kuudelta. Nukuin hyvin taas viime yönä. Aamukahvi onneksi taas herätti mut. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa kohta lisää. Ajattelin mennä pyörällä kauppaan. Otan repun niin saan siihen sitten kaikki mun ostokset. Pyörällä pääsee nopeammin kauppaan ja takaisin. En ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa. Katson sen tänään jossain vaiheessa. Eilenä mä katsoin kaikki Emmerdale jaksot mitä oli tullut. Illalla on sitten aikaa katsoa taas salkkareita. Innolla haluan nähdä mitä siinä on tapahtunut.
Viikonloppuna mä varmaan taas jatkan jersey shoren katsomista.
Vielä on monta jaksoa jäljellä sitä. On ainakin katsottavaa viikonloppuna. Ei tule tylsää. Kun menen kauppaan niin on pakko ostaa coca colaa. En ole pitkään aikaa juonut sitä.
Nyt mun tekee mieli sitä limua. Sitä on hyvä juoda kun helteet tulee.
Kylmänä kannattaa juoda. Tänään teen mifukastiketta ja makaronia.
Tykkään mifusta. Sitä on aina hyvä tehdä jos kyllästyy jauhelihaan tai kanaan. Hyvää vaihtelua. Se kastike on nopea tehdä.
Onneksi saa sitten rauhassa tehdä ruoan. Ei ole mikään kiire.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja nauttimaan siitä että nyt on perjantai! Viikon paras päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.