IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On todella kuuma!Sunnuntai 20.06.2021 06:58

Nyt olo on taas ollut normaali. Ei ole ahdistanut, masentanut, vituttanut..
mikä on vaan hyvä. Nautin siitä että on normaali olo taas. Eilenä oli todella kuuma päivä ja tänään taas sama. Mä kävin eilenä lenkillä iltapäivällä. Pururata lenkin kävin taas kävelemässä. Oli pikkasen lämmin mutta onneksi mä join paljon vettä ennen lähtöä niin jaksoin kävellä sen lenkin. Katsoo jos tänään menen uudestaan taas pururadalle lenkille. Siellä on hyvä kävellä koska siellä on varjoa. Huomenna alkaa uusi viikko.
Viikonloppu on mennyt muuten hyvin paitsi se perjantai päivä oli perseestä. Uskon että ensi viikko menee kivasti taas ja pääsee juhannuksen viettoon. Ai niin mä saan kohta sen toisen koronarokotteen.
2 päivä heinäkuuta. Sitten on saatu kaikki koronarokotteet. Toivon että ei tule pahoja sivuoireita kun saa sen. Kun sain sen ekan rokotteen niin mun kroppa meni ihan sekaisin siitä. Ei ollut kivaa. Tänään on aika rento päivä.
Mietin pitäisikö käydä tänään kaupassa? Voisi käydä ostamassa mehukivennäisvettä. Pitää nyt vaan juoda paljon kun on kuuma. Eilenä join kylmää coca colaa ja oli todella hyvää kylmänä. Juon sitä tänään myös. Ensi viikolla sitten apteekkiin. Voisin mennä vaikka tiistaina apteekkiin. Käyn ne leponexit hakemassa ja karpalokapselit. Tiistaina maksan kaikki loput laskut pois. Silloin tulee taas rahaa. Siitä jää sitten sen verran jäljelle että pärjää taas loppukuun. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Huomenna sitten jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pyykkiä pitää jossain vaiheessa taas pestä. Pesen varmaan huomenna vasta. Sillä ei ole mikään kiire. Kun olen käynyt taas lenkillä tänään niin menen sen jälkeen kylmään suihkuun. Tekee todella hyvää.
Salkkarit tulee taas huomenna. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu ensi viikolla. Innolla odotan taas. Niin ja myös odotan innolla mitä Emmerdale sarjassa tapahtuu myös. Viime jakso jäi jännään kohtaan.
Kiva kun illalla tulee katsottavaa ennen kun menee nukkumaan.
Mä menin jo eilenä nukkumaan taas puoli kahdeksan.
Nyt alan tiskaamaan. Sekä siivoilen keittiötä. Jotain hyvää musaa voisi hetken kuunnella. Uskon että on tulossa mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.