IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Viikko on alkanut hyvin vaikka on ollut kamalan kuuma. Tänään taas on hellepäivä. Luvattu ainakin 31 astetta lämmintä taas tälle päivälle.
Huhhuh. Saa nähdä millainen sää on sitten juhannuksena. Varmaan aika lämmin myös. Olo on ollut normaali. Ei ole ahdistanut onneksi.
Mikä on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan taas vaan mennään eteenpäin. Kaikki menee hyvin. Menen huomenna käymään apteekissa. Tänään en jaksa mennä koska on niin kuuma. Huomenna on hyvin aikaa käydä. Niin ja huomenna mä aijon siivota. Koska mä lähden sitten varmaan torstaina juhannuksen viettoon poikaystävän luokse.
Saa kämpän kuntoon ennen lähtöä. Huomenna pitää myös pestä lakanat.
Sekä vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat. Alan kohta maksamaan laskuja.
Saa ne pois alta. Tänään on tullut kelalta rahaa. Menen varmaan tuossa illalla taas lenkille pururadalle. Aijon tänään lenkkeillä koska eilenä en mennyt lenkille illalla. Tulee jotain liikuntaa tälle päivälle taas. Jaksan kyllä mennä sen lenkin. Juon vaan hyvin vettä niin jaksaa kävellä.
Täytyy pitää hyvä kunto yllä. Mä toivon että syksyllä pääsee taas kuntosalille. Sitä mä olen kaivannut kovasti. Menen heti sinne kun pääsee.
Se kuntosali missä mä olen aina käynyt niin on ihan tuossa vieressä. Kävelymatkan päässä. Se on kiva kun on lähellä. Olen jo monta vuotta käynyt siellä. Nyt ei ole päässyt kun on ollut tämä korona.
Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin. Juon tällä hetkellä kulta katriina kahvia. Ostin sitä kun se oli tarjouksessa lidlissä.
Sai kolme niitä 8 eurolla. Aina jos kahvi on tarjouksessa niin ostan heti.
Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina. Tänään pitää keittää maskit kattilassa niin saa ne sitten käyttöön kun menee apteekkiin ja kauppaan. Mä keitän ne aina. Se on nopeaa. Pöpöt kuolee kun keittää ne. En viitsi pestä niitä pesuokoneessa, koska ne muuten hukkuu sinne. Tai häviää. Mulla on mustia kangasmaskeja.
Muutama kappale. Ne on kestänyt hyvin viime vuoden.
Mutta nyt alan maksamaan laskuja pois. Sekä siivoilen hieman keittiötä. Uskon että tästä on tulossa ihan mukava päivä.
Juhannusta odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.