IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella mukava juhannus. :)Maanantai 28.06.2021 05:23

Oli mukava juhannus. Pääsi kunnolla nauttimaan ja rentoutumaan poikaystävän luona. Syötiin hyvää grilliruokaa, otettiin pihalla aurinkoa, poikaystävä oli hommanut puhallettavan ison uimaaltaan pihalle. Siinä oli kiva olla. Tuntui ihanan viileältä se vesi kun oli siinä. Kiva kun poikaystävä oli hommanut sen altaan. Mutta arki taas alkaa. Juhannus on vietetty.
Pakko sanoa että juhannus meni mun mielestä äkkiä. Vuoden päästä sitten taas uudestaan. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen. Mä en enää saanut unta niin päätin nyt nousta ylös. Join aamukahvit äsken.
Arki alkaa taas. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pyykipesua ja tänään pitää mennä taas verikokeisiin. Menen taas pyörällä sinne niin menee nopeasti se matka sinne ja takaisin. Ai niin ja näen kaveria tänään myöhemmin. Tylsää päivää ei ole tulossa tänään. Viikonlääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on. Ei tarvitse hakea mitään.
Olo on ihan ok mutta vähän väsynyt. No kyllä tää tästä. Piristyn kyllä sitten taas jossain vaiheessa. Tänään ja huomenna tulee vikat salkkarit jaksot ennen kun jää tauolle. Pakko katsoa. Jää taas niin jännään kohtaan. Mutta onneksi on vaan kuukauden tauolle. Jatkuu elokuussa taas. Poikaystävällä alkoi kesäloma. Näemme nyt useasti. Mikä on todella kivaa. Mä niin nautin poikaystävän seurasta juhannuksena. Voi sitä reimun määrää kun taas nähtiin pitkästä aikaan. Tuli eilenä taas ikävä kun tulin takaisin. Meillä menee todella hyvin ja olen siitä todella iloinen ja onnellinen! Meidän parisuhde toimii. Ollaan oltu yhdessä jo 11 vuotta. Pakko sanoa että pitkä aika. Hyviä vuosia ovat olleet.
Onneksi tänään paistaa aurinko eikä sada vettä. Ei kastu kun menee pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pitää muistaa ottaa maski mukaan.
Siitä tulikin mieleen että keitän taas maskit kattilassa tänään niin saa taas käyttöön. Mutta tästä on tulossa ihan ok päivä. Ihanaa kun ei ole kauhea kiire. Saan kaiken tehtyä rauhassa tänään. Innolla menen aamulenkille taas. Niin tulee liikuntaa. Menen pururadalle lenkille.
Se on hyvä aamulenkki. Illalla menen uudestaan lenkille.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis päälle.
Saa nähdä millainen viikko tästä on tulossa. Toivon että ei ala ahdistamaan tai masentamaan. Nuo olotilat voi tulla taas ihan puun takaa. Mutta nyt en mieti niitä. Keskityn tähän hetkeen ja päivään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.