IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Tänään aamulla oli vaikeuksia nousta ylös. Heräsin viimein sitten varttia yli kuusi. Aamukahvit on juotu taas. Nyt kahvi onneksi herätti mut.
Olo on ollut edelleen aika hyvä ja olen nauttinut siitä. Ihanaa kun ei ahdista, masenna tai että ei ole ollut harhoja. Olen taas hyvin pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Skitsofrenia ei ole mikään helppo sairaus. Välillä saattaa tulla niin huono niin luulee että koko maailma taas romahtaa. Sitten kun siitä sitten selviää niin huomaa että kaikki on hyvin taas. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Syön varmaan loppuelämän lääkkeitä. Mikä ei haittaa yhtään. Olen jo hyväksynyt sen asian aikoja sitten. Lääkkeet kuuluu mun elämään. Syön masennuslääkettä ja psyykelääkettä. Sekä rauhoittavia. Olin eilenä aamulenkillä ja sitten menin vielä illalla lenkille. Pakko oli liikkua. Tänään taas menen aamulenkille.
Tänään tulee vika salkkarit jakso niin sitten se jää tauolle. Pakko katsoa mitä siinä tapahtuu tänään. Dramaattinen jakso varmasti. Joku kuolee siinä. Nyt tulee pari emmerdale jaksoa joka arki ilta. Aika kiva niin on katsottavaa illalla. Siinä myös tapahtuu vaikka mitä. Paljon draamaa siinäkin. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Masennuslääke menee mulla joka aamu. Se on hyvä lääke koska se lievittää ahdistusta samalla. Aamut eivät ole koskaan mulle vaikeita. Mä olen aamuvirkku.
Pakko aina herätä kuuden aikaa aamulla. Tykkään näistä aamuista koska mun ei tarvitse lähteä mihinkään. Saa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Mulla on ne verikokeet vasta viikon päästä. Mä olen ollut ihan päivistä sekaisin. Luulin että ne olisi ollut eilenä. No onneksi huomasin asian ajoissa. Maanantaina viikon päästä päivällä.
Saan sen toisen koronarokotteen tämän viikon perjantaina.
Sitten on otettu kaikki koronarokotteet. Toivon että ei tule pahoja sivuoireita. Mutta sen näkee sitten miten mun kroppa reagoi siihen rokotteeseen. Se on kumminkin hyvä ottaa se rokote.
On sitten jonkinlainen suoja koronalta. Onneksi se rokote on ilmainen.
Kuulun riskiryhmään niin saan sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.