IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan innolla salkkareiden uusia jaksoja.Keskiviikko 30.06.2021 07:08

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Nopeasti taas menee tämä viikko. On ollut kyllä hyvä olo tähän asti. Mistä olen nauttinut. Ajattelin jo tänään alkaa siivoilla niin huomenna ei sitten taas ole kauheasti siivottavaa.
Onneksi ei tarvitse siivota kauhealla kiireellä. Saa rauhassa siivota kaikki.
Pyykkiä pesen taas huomenna. Pitää pestä lakanat ja pyyhkeet. On sitten taas puhtaita. Vika salkkarit jakso jäi mielenkiintoiseen kohtaan. Odotan jo innolla uusia jaksoja. Mitkä alkaa elokuussa. Kuukauden tauko niin jatkuu taas. Kohta alkaa heinäkuu. Pakko kyllä sanoa että kesäkuu meni todella nopeasti. Kohta kesä on vietetty. Se on aina harmi että kesä menee aina äkkiä. Talvi taas tuntuu siltä että ei lopu koskaan. Mutta on ollut tähän asti todella mukava kesä. On saanut viettää sitä kavereiden kanssa. Ihan parasta. Ylihuomenna saan sen toisen koronarokotteen.
Vähän jännittää se mutta hyvin se menee. Se ei edes onneksi satu kun ne pistää piikillä. Mä saan sen heti perjantai aamuna sen rokotteen.
Mun pitää mennä yhteen paikkaan missä ne laittaa sen. Menen sinne taas pyörällä niin pääsee sinne sitten nopeasti ja takaisin. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt olen täysin pirteä koska join aamukahvin äsken.
Jaksaa hyvin aloittamaan tämän päivän. Tänään aijon taas lenkkeillä paljon. Menen aamulenkille ja sitten vielä illalla lenkille. Tulee taas noin tunti käveltyä. Mikä tekee vaan hyvää. Pitää katsoa jos viikonloppuna menisi taas liikuntapuistoon treenaamaan. Jos ei vaan ole kamalan kuuma. Menen jos on sopiva ilma. En taas ole käynyt siellä vähään aikaan. Saa nyt nähdä pääseekö syksyllä sinne kuntosalille. Menen sinne heti vaan kun pääsee. Rahaa tulee taas tämän viikon perjantaina ja ensi viikolla. Maksan vuokran sitten ensi viikolla. Loput laskut taas myöhemmin mitä tulee. En ole lähdössä tänä viikonloppuna mihinkään. Olen täällä kotona. Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse.
Se on hyvä että poikaystävällä alkoi nyt kesäloma. Saa levättyä.
Nyt alan siivota keittiötä. Myöhemmin alan imuroida. Saa siivoukset aloitettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.