IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas siivotaan.Torstai 01.07.2021 06:57

Eilenä oli niin kuuma päivä etten vielä jaksanut siivota. No alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Mulla on koko aamu aikaa nyt siivota.
Pyykkiä pitää myös pestä samalla. Olo on ollut vähän jotenkin väsynyt.
Mutta muuten ei ole ollut mitään ahdistusta. Tai masennusta mikä on vaan hyvä. No aijon taas levätä viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon.
Huomenna saan sen toisen koronarokotteen. Heti aamusta. Sitten on hyvä fiilis kun se on otettu. Sitten on aika hyvä suoja koronalta. Onneksi kuulun riskiryhmään niin saan sen rokotteen paljon nopeammin. Tuntuu oudolta kun ei tule salkkareita. No onneksi Emmerdale sarja tulee joka arki ilta niin on katsottavaa. Varmaan taas viikonloppuna jatkan jersey shore ohjelman katsomista ruudusta. Pidän katsomismaratoonin taas. Eli katson monta jaksoa putkeen. Viikonloppuna aijon tottakai lenkkeillä. Aamulenkit pitää tehdä viikonloppuna. Menen ehkä sinne liikuntapuistoon. Katsoo vaan millainen fiilis on silloin. Jaksaako sinne mennä. Jos on kamalan kuuma niin sitten vielä harkitsen. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Sillä alkoi kesäloma. Juteltiin niitä näitä. Oli kiva jutella parhaan kaverin kanssa. Katsotaan koska me sitten taas näemme. Ehkä ensi viikolla.
Voisi sitten taas mennä kylään. Onneksi aamukahvi taas herätti mut. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. Sillä mun aamut lähtee hyvin käyntiin.
Aamu ei lähde käyntiin ellei saa kahvia. Eikä kahvi saa koskaan olla loppu.
Mutta nyt jaksaa siivota kun on saanut kofeiinia. Aamupalan syön myöhemmin. Saa nähdä sataako vettä tänään. Vai onko taas kuuma päivä. Se olisi ihan kiva jos sataisi vettä niin ilma olisi raikkaampi.
Sekä olisi ihanan viileää. No saa nähdä. Mutta nyt alan siivota.
Pyykit vien hetken päästä koneeseen. Saa nyt kaiken tehtyä tässä aamulla niin myöhemmin voi ottaa rennosti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.