IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saan toisen koronarokotteen.Perjantai 02.07.2021 06:57

Tänään saan toisen koronarokotteen. Mun pitää mennä kello kymmenen sinne paikkaan missä se sitten laitetaan mulle. Mun toinen kaveri tulee myös sinne ja sekin saa sen. Sitten on hyvä kun on toistaiseksi otettu kaikki koronarokotukset. Suojaa varmasti hyvin koronalta. Saa vaan sitten nähdä tuleeko niitä sivuoireita. Toivon että ei. Olo on tällä hetkellä ok.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Käyn tänään lidlissä ostamassa lisää kahvia niin on sitten taas. Kahvi ei saa loppua. Olin eilenä lenkillä pururadalla ja kävin kuntoportailla. Teki todella hyvää. Oli pakko päästä taas purkamaan paineita. Vähän jännitystä pois. Uni tuli hyvin eilenä illalla niin sain nukuttua hyvin taas viime yön. Nyt olen ihan pirteä taas ja valmiina uuteen päivään. Ihanaa kun on perjantai. Viikonloppu alkaa.
Aijon ottaa viikonloppuna ihan rennosti. Aijon tottakai lenkkeillä ja mennä ehkä sinne liikuntapuistoon. Niin tulee jotain liikuntaa viikonloppuna.
Etten nyt ihan jää sinne sohvapohjalle. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Se on ihan hyvä että syön sitä masennuslääkettä joka aamu. Helpottaa aika paljon mun elämää. Se lääke lievittää hyvin mulla sitä masennusta ja ahdistusta. Olen syönyt masennuslääkettä 14 vuotiaasta asti. Silloin mä sairastuin masennukseen. Todella nuorena.
Mutta nyt mulla on elämässä kaikki asiat aika hyvin. Olen onnellinen.
Pystyn hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Välillä on paskoja päiviä. Mutta niistä kyllä sitten selviää. Onneksi mä olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. Sekä mä teen paljon mindfulness harjoituksia mitkä myös auttaa mun elämässä paljon. Kävin muutama vuosi sitten sen kurssin. Kannatti käydä eikä se maksanut mitään.
Sain eilenä siivottua. Sekä pyykit pestyä. Nyt on taas siistiä. Kävin eilenä tokmannilla. Piti ostaa hammastahnaa ja hoitoaine hiuksiin.
Nyt ei ole ihan heti loppumassa. Se on kätevää kun tokmanni on ihan tuossa vieressä. Kävelymatkan päässä. Sieltä saa ostettua kaikki mitä tarvitsee. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Se on menossa tänä viikonloppuna mökkeilemään. Voi että olisi kiva kyllä itsekin päästä jonnekkin mökille missä on järvi ihan vieressä. Aina voi haaveilla.
Koitan mennä uimaan tänä kesänä. Se on mun tavoite.
Kun menen taas käymään mun vanhempien luona viikonloppuna joskus tänä kesänä niin menen uimaan. Siellä on paljon järviä missä uida.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.