IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vielä väsynyt olo.Sunnuntai 04.07.2021 07:10

Eilenä oli vähän väsynyt olo sen koronarokotteen jälkeen. Mutta kyllä tää olo tästä alkaa helpottamaan varmasti. Olen varmaan jo ensi viikolla paljon pirteämpi. Muita sivuoireita ei ole onneksi tullut sen rokotteen jälkeen. Mikä on vaan hyvä juttu. Mulle tuli ekasta rokotteesta paljon enemmän sivuoireita kun tästä toisesta. Kaikki sanoivat että toisesta tulee pahemmat sivuoireet. Mutta on hyvä fiilis kun on nyt saanut koronarokotukset. Varmasti suojaa nyt hyvin koronalta. Eikä ne rokotukset maksaneet mulle mitään. Oli ilmaiset. Mikä on vaan positiivinen juttu. Käsi on vielä vähän kipeä mutta kyllä sekin siitä paranee. Ekasta rokotteesta mulle tuli käsi enemmän kipeäksi kun taas toisesta rokotteesta. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vielä ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa. Huomenna mun pitää mennä taas verikokeisiin. Puoli yhdeltä on aika. Menen taas pyörällä terveyskeskukseen. Onneksi huomenna on hyvä sää pyöräillä. Pitää mennä piikille että saa taas haettua sen jälkeen leponexit. Nyt mulla on leponexia sen verran että ei tarvitse ihan heti hakea. Masennuslääkettä on myös paljon jäljellä. Haen sitten loppukesästä taas masennuslääkkeet.
Aamukahvit on juotu taas. Kävin eilenä lidlissä pyörällä niin ostin taas lisää kahvia. Tumma paahto kahvia mikä on tosi hyvää. Maksaa vaan alle 3 euroa yksi kahvi paketti. Ostan nykyään lidlistä aina kahvit kun on halvempaa. Ennen mä ostin kulta katriinaa mutta en enää koska se kahvi on kallistunut. Mutta jos kulta katriina kahvi on tarjouksessa niin silloin ostan sitä. Aijon iltapäivällä lähteä lenkille. Menen taas pururadalle. Se on hyvä lenkki tälle päivälle. Siellä on ne kuntoportaat niin menen niitäkin muutaman kerran ylös alas. Huomenna pitää pestä taas pyykkiä ja käydä kaupassa. Saa ruokaa ostettua. Mietin pitäisikö tehdä huomenna mifukastiketta ja makaronia? Mä tykkään mifusta.
Teen sitä silloin jos mä kyllästyn kanaan tai jauhelihaan.
Joo ostan mifua huomenna. Nyt alan tiskaamaan. Sekä kuuntelemaan musiikkia. Hyvä fiilis tänään päälle. Nautin tästä päivästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.