IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi mulla on hyvät lääkkeet.Tiistai 06.07.2021 07:14

Nyt on taas käyty verikokeissa. Pääsin etuajassa sinne mikä ei haitannut yhtään. Nyt kun siellä on käyty niin saa taas haettua leponexit.
Käyn niitä hakemassa sitten kun alkaa loppumaan. Olo on edelleen väsynyt. Mutta kai tämä tästä. Kyllä mä piristyn sitten jossain vaiheessa taas. Tuo väsymys johtuu varmaan siitä rokotteesta vielä. Jaksoin nousta ajoissa ylös. Kuudelta. Aamukahvit on juotu taas. Tein eilenä mifukastiketta ja pastaa. Tuli aika hyvää. Nopea ruoka. Siinä meni vaan noin 10 minuuttia. Huomenna mä teen lohikeiton. Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Se on terveellistä. Koitan syödä kalaa aina kerran viikossa. Olin eilenä lenkillä illalla. Onneksi mä jaksan lenkkeillä vaikka on näin kuuma. Mä olen oikeastaan tottunut jo tähän kuumuuteen.
Nyt on ollut hyvä että ei ole ahdistanut. tai ollut masennusta. Hyvä olo ollut edelleen. Mistä olen vaan nauttinut. Mutta se huono olo tulee jossain vaiheessa taas. Ennemmin tai myöhemmin. Nyt en mieti sitä. Keskityn vaan nyt tähän hyvään oloon. Onneksi aamulääke ja iltalääke rauhoittavat paljon mun oloa päivän aikana. Ne on hyviä lääkkeitä ahdistukseen.
Aamulääke lievittää ahdistusta. Samalla se on masennuslääke.
Mulla menee masennuslääkettä aamulla 10mg ja illalla leponexia 200mg.
On ollut hyvä lääke määrä jo monen vuoden ajan eikä annoksia ole tarvinnut nostaa. Voin sanoa kun on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Välillä on hyviä päiviä sekä huonoja.
Niistä huonoista päivistä kyllä sitten aina jotenkin selviää.
Elämä ei aina ole helppoa. Välillä sitä paskaa tulee niskaan. Ihan yllättäen. Onneksi olen tottunut. Mutta kohta alan syömään aamupalaa. puuroa. Paras aamupala. Keitän sen puuron aina mikrossa. Nopeaa ja hyvää. Menee vaan pari minuuttia ja on valmista. Pitää kohta ostaa lisää puuroa koska alkaa loppumaan. Onneksi puuro on halpaa.
Hyvin pystyy ostamaan sitä aina. Huomenna maksan laskuja pois.
Rahaa tulee huomenna niin saa vuokran maksettua. Maksan sen heti aamusta kun olen koneella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.