IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäriin tässä kuussa.Torstai 08.07.2021 06:39

Ihanaa kun ulkona sataa nyt vettä. Vähän vaihtelua tähän säähän. Nyt on ollut niin kuuma. Helteet jatkuu taas varmaan ensi viikolla. Näin luin säätä. Olen lähdössä tänään poikaystävän luokse. Tulen sunnuntaina takaisin. Muutaman päivän olen siellä. Mukavaa taas päästä viettämään poikaystävän kanssa aikaa. Olen melkein pakannut kaikki. Jatkan pakkailua kun saan blogin kirjoitettua. Siivosin jo eilenä ja sain pestyä pyykit. Roskat pitää viedä roskikseen ennen lähtöä vielä. Onneksi mulla oli eilinen aamu aikaa siivota. Nyt otan tämän aamun rennosti ja odotan että poikaystävä tulee hakemaan. Tuossa aamupäivällä. Käydään kaupassa ostamassa taas ruokaa ja juotavaa. Ehkä laitetaan tänään sauna tai sitten huomenna. Mukavaa päästä taas saunomaan. Pääsee kunnon puusaunaan. Aijon vaan sitten nauttia. Olo on onneksi tällä hetkellä hyvä.
Olen nyt ollut iloisella tuulella mikä on vaan hyvä. Olen ollut oma itseni. Ihan hyvä että ei ole ollut ahdistusta tai harhoja. Viikko on sujunut hyvin.
Seuraavan kerran kun menen taas apteekkiin niin mun pitää hakea leponexia. Lääkkeet riittävät vielä ensi viikolle. Saa taas haettua sitä lääkettä kun olen käynyt nyt verikokeissa. Mulla on hammaslääkäri tässä kuussa. 22 päivä. Aamulla muistaakseni. Pitää vielä tarkistaa se aika. Ne katsoo nyt tällä kertaa missä kunnossa mun hampaat on. Onko tullut reikiä. Onneksi mä en pelkää hammaslääkäriä. Olen tottunut. Hyvin se käynti menee. Menen taas pyörällä sinne. Saa vaan sitten nähdä millainen lasku tulee sen käynnin jälkeen. Onneksi pystyn maksamaan sen. Sitten ei taas hetkeen tarvitse mennä hammaslääkäriin. Mutta nyt jatkan pakkailua. Sekä alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Nyt aijon ihan täysillä nauttia tulevasta viikonlopusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.