IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli rentouttava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Meillä oli todella mukavaa. Oltiin aika paljon poikaystävän uima altaalla. Siellä oli mukava olla kun oli niin kuuma. Kyllä virkisti. Tehtiin viikonloppuna hyvää ruokaa, otin aurinkoa pihalla..en onneksi palanut kun laitoin aurinkorasvaa. Ostin sitä lisää kun käytiin torstaina kaupoilla. Mutta arki alkaa taas pyörimään. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin taas kahvilla. Jaksoin jo herätä taas kuudelta. Menin eilenä ajoissa nukkumaan. Viikonloppuna tuli taas aika paljon valvottua ja nukuttua pitkään. Aina kun olen poikaystävän luona niin en koskaan katso kelloa. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on paitsi mun pitää mennä apteekkiin hakemaan karpalokapselit. Käyn tänään hakemassa ne. Samalla kun menen kauppaan. Kauppalappu pitää taas tehdä. Pitää käydä kaupassa ostamassa taas ruokaa. En ole vielä suunnitellut että mitä ruokaa teen. Alan kohta suunnitella. Olo on ihan hyvä tällä hetkellä. On vaan niin kuuma. Koko heinäkuu on hellettä. Mä niin jo kaipaan vesisateita. Tulisivat taas jo. Nyt on hyvä että ei ahdista tällä hetkellä. Tai masenna. Olen niin nauttinut kesästä. Kesä on mennyt yllättävän hyvin. Mikä on vaan hyvä. En ole syönyt rauhoittavia kauheasti kesän aikana. Harhojakaan ei ole ollut. Onneksi mulla on hyvät lääkkeet mitä syön. Aamulääke lievittää hyvin ahdistusta ja iltalääke rauhoittaa ja saan hyvin nukuttua. Samalla se iltalääke auttaa psykoosiin. Eli harhoihin.
Toivon että on tulossa mukava viikko. Aijon taas liikkua joka päivä eli käydä lenkillä. Menen illalla taas lenkille. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Sekä syö terveellisesti. Paino on todella hyvä tällä hetkellä. Pääasia on että olen normaalipainoinen. Aijon pitää mun kunnosta huolta. Odotan jo kovasti että pääsee salille. Sitten kun se aukeaa niin menen sinne. Alan taas käymään pari kertaa viikossa.
Tänään pitää pestä pyykkiä. Sitä on kertynyt hyvä määrä. Onneksi tänään on aikaa pestä. Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan uuden viikon.
Nyt taas jaksaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.