IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on hyvä olo!Tiistai 13.07.2021 07:08

En ihan jaksanut herätä kuuden aikaan. Heräsin vasta varttia yli. No ei se mitään olen herännyt ja aamukahvit on juotu. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas karpalokapseleita ja ruokaa. Tein eilenä kinkkukastiketta ja pastaa. Siitä tuli hyvää. Yksi mun lempi ruoka. Tänään mä teen tonnikalakiusausta. Helppo ruoka laittaa vaan uuniin. Viikko on alkanut ihan mukavasti. Ei ole ahdistanut mikä on hyvä. Hetki ja päivä taas kerrallaan mennään. Pesen tänään pyykkiä eilenä en jaksanut. Onneksi tänään on aikaa pestä. Saa vaatteet ja pyyhkeet pestyä.
Tänään aijon taas lenkkeillä. Kävin eilenä päivällä lenkillä. Oli kuuma mutta jaksoin kävellä. Olen alkanut tottua tähän kuumuteen. Pitää liikkua niin kunto pysyy hyvänä. Odotan jo innolla salkkareita. Enää muutama viikko niin jatkuu taas. Niin ja odotan myös että big brother alkaa. Sitten on taas syksyllä katsottavaa. Tulee joka arki päivä salkkarit ja bb joka päivä. Katson kaikki bb jaksot tuolta ruudusta. Voi katsoa ihan koska vaan sieltä. Olen alkanut katsoa ruudusta Teen mom ohjelmaa. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. No ainakin on katsottavaa. Siinä on paljon draamaa mistä mä tykkään. Katsottavaa on monta kautta. Mulla ei ole enää netflixiä. Pitää katsoa jos taas otan sen jossain vaiheessa taas. Sillä ei ole mikään kiire. No mä säästän ainakin 11 euroa kuukaudessa kun ei ole enää sitä. Ei tarvitse maksaa. Pitäisi mennä käymään tokmannilla. Käyn ostamassa sitruunamehukivennäisvettä ja suihkusaippuaa. Nyt pitää juoda paljon kun on niin kuuma. Kohta otan aamulääkkeen ja syön aamupalaa.
Puuroa syön joka aamu. Paras aamupala. Keittää vaan sen mikrossa ja on valmista. Siitä tulikin mieleen että puuroa pitää ostaa lisää. Alkaa loppumaan. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Nautin tästä hyvästä olosta mikä on nyt. Ei ole huolia tai murheita. Kaikki on hyvin.
Nyt vaan pitää nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Ennen kun paskaa tulee taas niskaan ja mikään ei ole hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.