IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aijon viettää rennon viikonlopun.Torstai 15.07.2021 07:07

Sain eilenä pestyä pyykit ja sain melkein kaikki siivottua. Tänään siivoilen loppuun. Jatkan taas siivouksia kun saan blogin kirjoitettua. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Olen alkanut pesemään nyt pyykkiä keskiviikkoisin. Ennen pesin torstaina. Mutta huomasin että keskiviikko on myös hyvä päivä pestä pyykkiä. On edelleen aika kuuma. Mä toivon kovasti että ilmat alkaisi viiletä edes vähän. Mutta onneksi voi aina mennä kylmään suihkuun. Aina kun tulen lenkiltä illalla niin menen samantien suihkuun. Pakko sanoa että kylmä suihku virkistää aika kivasti. Suosittelen kun on näin kuuma. Olo on edelleen ollut hyvä. Ihanaa kohta alkaa viikonloppu. Aijon olla itseni kanssa koko viikonlopun. En aijo nähdä nyt ketään. Se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Sitten kun on saanut olla ja levätä niin on kaikkia kiva taas nähdä ensi viikolla. Aijon viikonloppuna katsoa ruudusta ohjelmia, käydä lenkillä, vähän herkutella..nukkua. Kaikkea kivaa rentoa tekemistä. Parasta on se että mulla ei ole viikonloppuna mikään kiire. Aijon taas viikonloppuna suunnitella taas ruokia mitä teen ensi viikolla. jauhelihakeiton mä aijon tehdä. Mulla on pakkasessa jauhelihaa niin siitä voi tehdä keiton.
Sitten varmaan joku uuniruoka olisi yksi vaihtoehto. Mä koitan syödä aina terveellistä ruokaa. Mihin kuuluu aina joku salaatti. Voin sanoa että kaikki mitä mä syön niin vaikuttaa mun painoon. Mun paino on pysynyt normaalina. Olen jättänyt kaiken sokerin pois. Viikonloppuisin mä herkuttelen. Sipsillä tai suklaalla. Viikossa pitää olla yksi herkuttelu päivä. Menen varmaan tänään käymään lildissä. Pitää käydä ostamassa taas vähän kahvia. Sitten katsoo jos jotain muuta ostaa sieltä.
Menen taas pyörällä. Pääsee sinne nopeasti taas. Onneksi on pyörä niin sillä pääsee kaikkialle. Mulla on seuraavan kerran taas verikokeet elokuun 2 päivä. Mun on kerran kuussa käytävä verikokeissa leponex lääkkeen takia. Jos ei käy verikokeissa niin silloin ei saa leponex lääkettä. Ovat todella tarkkoja siitä. Mun pitää ensi viikolla taas mennä apteekkiin hakemaan leponexia. On sitä sitten taas. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Aamu lähtenyt mukavasti käyntiin. Kahvilla.
Nyt jatkuvat siivoukset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.