IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Laitan mekon päälle.Perjantai 16.07.2021 07:16

Jee! perjantai. Nopeasti taas tää viikko on mennyt. Mulla on ollut todella hyvä olo koko viikon. Ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Nyt on taas hyvä kausi menossa. Olen iloinen siitä. Pystynyt elää taas tätä elämää jotenkin. Nyt kämppä on taas siisti ja sain pestyä loput pyykit. Nyt viikonloppuna voi ottaa ihan rennosti. Aijon vaan olla itseni kanssa. En näe kavereita nyt viikonloppuna. Näen niitä sitten taas ensi viikolla.
Heräsin vasta puoli seitsemän. En jaksanut heti kuudelta herätä. Aamukahvit on juotu. En päässyt eilen illalla lenkille koska tuli ukkonen. Tänään uusi yritys. Illalla pitäisi paistaa aurinko ja olla hyvä ilma.
Käyn sitten kävelemässä pitkän lenkin. Juon hyvin taas vettä niin jaksaa kävellä. Menen varmaan tänään käymään siellä lidlissä. Käyn kahvit ostamassa. Mietin pitäisikö ostaa sipsiä? Vähän kyllä tekee mieli. taidan ostaa. Niin ja limua voisi myös. On sitten juotavaa kun katson viikonloppuna sarjoja ja ohjelmia. Musta tuntuu että hommaan sen netflixin taas jossain vaiheessa taas. Ehkä tuossa syksyllä. Pitää vielä miettiä. Nyt en hommaa sitä takaisin koska mä olen ruudusta löytänyt todella paljon katsottavaa mikä ei ihan heti lopu kesken. Monta tuntia ja kautta. Aijon viikonloppuna katsoa jersey shorea ja teen momia.
Animea ajattelin myös katsoa taas pitkästä aikaan. Jos nyt siitäkin innostuisi pitkän tauon jälkeen. Ajattelin tänään laittaa mekon taas päälle. Mulla oli eilenäkin mekko päällä. Sinisen värinen minkä ostin silloin vuosi sitten tokmannilta. Ei ollut kallis mekko. 10 euroa.
Tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Ei purista mistään. Tykkään todella paljon kaikenlaisista mekoista. Harvoin tulee ostettua. Päätin että en enää tänä kesänä osta yhtään mekkoa. Vuoden päästä sitten taas.
Kun tulee taas kesä. Mutta nyt perjantai musat soimaan ja alkamaan nauttimaan viikonlopusta. Nyt on hyvä fiilis päällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.