IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli pakko ostaa jäätelöä.Lauantai 17.07.2021 06:55

Eilenä oli mukava päivä. Oli ihan parasta kun ei ollut kiire mihinkään. Kävin kaupoilla ostamassa vähän herkkuja. Sipsiä ja jäätelöä. Tänään taas jatkuu niiden syöminen. Ostin litran suklaajäätelöä. Maksoi vaan 3 euroa.
Nyt on hyvä syödä jäätelöä kun on näin kuuma. Heräsin taas tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit join äsken. Hyvin nukuin viime yön. Mulla oli makuuhuoneen ikkuna auki yön yli niin tuli viileää ilmaa huoneeseen.
Mulla on koko ajan nämä mun ikkunat auki. Pakko olla kun on näin kuuma. Hyvä olo edelleen jatkuu. Mikä on vaan hyvä. Toivon että ensi viikko sujuu taas mukavasti mutta sitä ei voi tietää. Sekin voi olla että se ahdistus ja masennus saattavat iskeä ihan yllättäen. Sitten koko viikko on pilalla. Mutta nyt keskityn viikonloppuun. Nautin viikonlopusta.
Tänään taas lenkkeilyä iltapäivällä. Menen varmaan tänään tuonne pururadalle. Siinä on taas hyvä päivän lenkki. Eilenä mä menin toisen lenkin. Jaksoin hyvin kävellä vaikka oli todella kuuma. Onneksi mä jaksan lenkkeillä. Kuumuus ei väsytä minua koska mä olen alkanut tottua tähän kuumuuteen. Aina kun menen ulos niin mun pitää laittaa aina sitä aurinkorasvaa. Mulla on menee tänä kesänä kolmas aurinkorasva.
Mun on pakko laittaa etten pala. Ai niin ja mä ostin eilenä sitä sitruunamehukivennäisvettä. Viimeinen pullo oli taas sitä jäljellä kaupassa. Mulla oli tuuria että sain sen viimeisen. En ole vielä juonut sitä. Juon sen varmaan tänään. Se on jääkaapissa kylmässä. Ai niin ja mulla on coca colaa myös jääkaapissa. Sitäkin aijon juoda.
Kohta otan aamulääkkeet. Ettei unohdu. Mutta uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Varmaan tänään taas katson ruudusta ohjelmia. Eilenä mä en katsonut sieltä mitään. No tänään on hyvin aikaa katsoa.
Ei tule tylsää. Saa ajan hyvin kulumaan. Pian alkaa taas salkkarit. Odotan innolla. Saa sitten nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu syksyllä. Paljon draamaa. Odotan jo big brotheria. Se on sitten hyvä että syksyllä on sitten paljon katsottavaa. Aina illalla tulee ohjelmat. Sekä voi katsoa ruudusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.