IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna hammaslääkäriin.Tiistai 20.07.2021 06:52

Selvisin maanantai päivästä. Tuntui koko ajan siltä että nyt se ahdistus iskee, Mutta ei onneksi tullut. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on ruokaa. Teen jauhelihakeiton tänään. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle. Menen taas aamulenkille. Nyt kun on näin hyvä ilma. Eikä ole niin kamalan kuuma. Ihan hyvä että nää ilmat ovat alkaneet viiletä. Ei haittaa yhtään. Koska kuumuutta kesti ainakin sen melkein pari kuukautta. Mutta helteet alkaa vissiin sitten taas viikonloppuna. Jippii. Tänään pitää pestä pyykkiä. En eilenä vielä pessyt. Pitää katsoa koska olen menossa käymään siellä apteekissa. Tällä viikolla pitää mennä että saa taas haettua leponexit.
Huomenna mulla on hammaslääkäri kymmeneltä. Ne tarkistaa mun hampaat missä kunnossa ne ovat. Onneksi mä pääsen tutulle hammaslääkärille joka on hoitanut mun hampaita ennenkin. Niin ei silleen jännitä kauheasti eikä mulla ole onneksi hammaslääkärikammoa.
Jos mulla on reikiä niin ne paikataan. Sitten hampaat ovat taas kunnossa.
Menen taas pyörällä sinne niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin.
Onneksi huomenna on hyvä ilma pyöräillä. Aurinko paistaa eikä sada vettä. Tällä viikolla mun pitää maksaa loput laskut. Rahaa tulee taas ylihuomenna niin maksan sitten. On hyvä fiilis kun on saanut loput laskut maksettua. Niitä ei tarvitse enää miettiä. Syksyllä teen sitten shoppailureissun. Menen shoppailemaan syysvaatteita. Pakko päästä cubus liikkeeseen. Se on yksi mun lempi vaateliike. Pitää ostaa ainakin uusia housuja. Sekä huppareita haluan myös ostaa.
Sitten on kiva kun on uusia vaatteita. Shoppailu piristää aina mun mieltä. Onneksi on rahaa ostaa uusia vaatteita aina välillä.
Semmoisia vaatteita mitä tarvitsee. En enää osta mitään turhia juttuja.
Shoppailen sitten taas uusia kesävaatteita ensi vuonna.
Tänä kesänä en osta enempää kesävaatteita. Niitä on mulla ihan tarpeeksi. Hyvin pärjää loppukesän. Kohta alan syömään aamupalaa.
Vien pyykit hetken päästä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Aamukahvi onneksi herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.