IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen terve! :)Maanantai 26.07.2021 06:51

Hyviä uutisia. Mulla ei ole koronaa! Sain eilenä aamulla testitulokset. Nyt voi taas elää normaalia elämää. Mulla oli vaan näköjään joku muu pöpö mikä sitten tuli ja kesti sen pari päivää. Nyt on helpottunut olo. Toivon etten vähään aikaan joudu menemään mihinkään koronatestiin, mutta tulihan sekin nyt tehtyä. Hyvällä fiiliksellä aijon taas aloittaa uuden viikon.
Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti, pitää pestä pyykkiä, teen ruokaa, menen mun yhden kaverin luokse kylään..lenkille menen taas illalla. Vauhdikas maanantai päivä. Ihan kiva nähdä mun yhtä kaveria koska ei olla kunnolla nähty oikeen viikkoon. Kohta otan aamulääkkeen ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on. Karpalokapseleita mun pitää sitten hakea ensi kuun alussa. Sain eilenä aika hyvin levättyä. Mä olin vaan sohvalla ja katselin ruudusta teen mom ohjelmaa. Mä olen niin jäänyt siihen koukkuun. Vielä on monta kautta katsottavaa. Katsoin myös hetken aikaa jersey shorea. Tänään tulee taas emmerdale. Pakko katsoa. Kiva kun sitä tulee nyt pari jaksoa joka päivä. On illalla jotain katsottavaa.
Nyt mua ei ahdista tai masenna yhtään mikä on vaan hyvä. Uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Ainakin nyt tämä maanantai aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin. Käyn tänään kaupassa ostamassa kahvia taas lisää. Menen lidliin. Sieltä saa hyvää ja halpaa kahvia. Olen jo tehnyt kauppalapun mitä ostan kaupasta tänään ja alkanut suunnitella taas viikon ruokia. Tänään mä teen kanakastiketta ja riisiä. Menen pyörällä kauppaan taas. Ai niin puuroa pitää muistaa ostaa lisää koska se alkaa kohta olla loppu. Hyvä kun nyt muistin.
Saa sitten taas aamupalaksi puuroa. Kiva mennä taas tänään pitkästä aikaan lenkille. En eilenä mennyt lenkille kun piti vielä levätä.
Pääsee taas kunnolla liikkumaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle.
Nyt alan tiskaamaan ja kerätä kaikki pyykit valmiiksi mitä pesen tänään. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.