IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Keskiviikko. Mä jaksoin herätä vasta kuuden jälkeen. Mun piti jo herätä puoli kuudelta mutta ei onnistunut. No nyt olen hereillä. Aamukahvit on juotu. Mun pitää tänään käydä lildlissä hakemassa lisää kahvia. Muutama paketti niin on sitä sitten taas. Saa keitettyä aamukahvit. Olo on tällä hetkellä aika hyvä. Mua ei ole yhtään ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyy elämään jotenkin tätä elämää. Välillä on vaikeaa, mutta siitä aina sitten vaan jotenkin selviää.
Sekä elää hetken ja päivän kerrallaan. Nyt kun olen katsonut big brotheria, niin mun suosikki asukkaat tällä hetkellä ovat: Juhani, Ville, Lasse, Laura R, Pekka, Anssi, Taavi..Kaikki miehet on mun suosikkeja kun taas naiset. Katson tänään sen eilisen bb jakson nyt tässä aamulla kun on hyvin aikaa. Ensin mä taas käyn aamulenkillä. Menen taas pururadalle lenkille. Illalla on taas salitreenit. Kivaa mennä taas salille tänään. Olen innoissani. Se on nyt vaan hyvä että on innostunut käymään salilla. Kroppa pysyy kunnossa. Sekä siinä saa samalla purkaa paineita. Jos ärsyttää tai vituttaa. Ajattelin jo tänään siivoilla. Niin huomenna ei sitten ole taas niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pitää pestä taas huomenna. Lakanat ja pyyhkeet. Sekä salilla käytetyt vaatteet pitää pestä.
Sain eilenä maksettua vuokran. Loput laskut maksan vasta loppukuusta.
Tilille jäi vielä kiva summa rahaa. Millä pärjää hyvin loppukuun.
Kun menee taas poikaystävän luokse niin on rahaa juomiin ja ruokaan.
Ensi viikolla olen menossa poikaystävän luokse taas. Odotan innolla.
Pakko sanoa että mulla on ikävä sitä. No kyllä tää aika menee nopeasti niin näemme taas. Mutta nyt otan aamulääkkeet. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Mä rakastan tätä olotilaa mikä mulla on nyt eli iloinen ja positiivinen! Olen oma itseni. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.