IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva shoppailureissu. :)Lauantai 11.09.2021 06:49

Eilenä oli todella kiva päivä. Pääsi shoppailemaan stadium liikkeessä.
Mä löysin kivan pinkin adidas hupparin. Maksoi 30 euroa. Sitten mä löysin kivat pinkit nonation kengät mitkä vaan maksoi 20 euroa. Niiden oikea hinta olisi ollut 45 euroa. Otan ne kengät vasta käyttöön ensi vuonna kun kevät alkaa. Pakko sanoa että tuntuvat ihanan kevyeltä jalassa. Mulla meni sitten vaan 50 euroa. Pakko sanoa että oli kivaa taas shoppailla. Mun kaverit löysi vaikka mitä myös sieltä. Kiva oli shoppailla porukassa.
Piristi kyllä paljon mieltä. Nyt taas en shoppaile mitään hetkeen.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aamulenkille olen menossa taas. Aijon ottaa ihan rennosti tämän päivän. Pitää katsoa eilinen bb jakso. Olen siinä ihan mukana. Eilenä mä sain katsottua loput bb jaksot mitä oli tullut. Olin eilenä lenkillä illalla. Aivan ihana ilma. Ihanan lämmin ja aurinko paistoi. Piti nauttia siitä lenkistä koska kohta tulee kylmä ja vesisateet. Ei kohta enää tule aurinkoisia päiviä. Mä heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen aamuvirkku. Tykkään herätä joka aamu aikaisin koska mulla ei ole aamulla mikään kiire. Kirjoitan blogia joka aamu. Aamukahvi ja blogi niin niillä mun aamut lähtee aina käyntiin. Olo tällä hetkellä on ok.
Ei onneksi ahdista yhtään. Tänään alkaa se Tanhupallon oma ohjelma. Pakko katsoa ja on varmasti hauska. Saa nähdä monta jaksoa sitä sitten tulee. Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Ai niin mä en ole vielä kerennyt katsoa viimeistä selviytyjät suomi jaksoa. Mä katson sen tänään kun on hyvin aikaa. On siinä taas mukana. Posse pitää myös katsoa tänään. En eilenä jaksanut katsoa sitä koska menin nukkumaan aikaisin. Huomenna selviää kuka lähtee bb talosta. Mä olen ihan varma että Anssi ja Pekka jäävät vielä taloon. Pippa saisi lähteä talosta. En ole kauheasti kiinnostunut siitä asukkaasta. Akikin saisi jäädä vielä taloon. On kiinnostavampi kun Pippa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.