IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vesikatko.Sunnuntai 12.09.2021 06:42

Eilenä täällä oli melkein koko päivän vesikatko. Aamusta iltaan. No onneksi se kesti vaan sen päivän eikä useita päiviä. Sitten kun alkoi vettä tulla niin se oli ihan ruskeaa. Piti valuttaa sitä hetki että se puhdistui.
No onneksi tänä aamuna sai keitettyä aamukahvit. Fiilis tällä hetkellä on hyvä. Olen saanut taas aika hyvin olla ja levättyä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen taas. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Odotan innolla. Ei olla nyt nähty vähään aikaan. Tänään yksi asukkaista lähtee bb talosta.
Mä toivon että Pippa lähtee. Haluan että Pekka, Aki ja Anssi jäävät vielä taloon koska ne on mun suosikkeja. Katson taas tänään eilisen bb jakson.
En koskaan jaksa valvoa niin katson kaikki bb jaksot ruudusta. Ei onneksi maksa mitään kun katsoo ne sieltä. Sain katsottua eilenä Tanhupallon oma ohjelman. Aivan mahtava! Siitä vaan tuli jotenkin iloinen mieli kun sitä katsoi. Innolla odotan kun tulee taas ensi viikolla. Pakko sanoa että hyvää viihdettä. Olin eilenä aamulla aamulenkillä niin tuli melkein käveltyä 4 kilsaa. Siinä oli hyvä lenkki lauantai päivälle. Loppupäivän otin vaan rennosti. Olen menossa tänään taas lenkille ellei sada vettä. Huomenna sitten taas salille treenaamaan. Pitää katsoa joutuuko ensi viikolla hakea taas leponexia. Huomenna kun jaan taas viikonlääkkeet dosettiin niin siitä näkee joutuuko hakemaan. Karpalokapseleita mä ainakin joudun hakemaan ensi viikolla. Mä olen niin rakastunut tuohon mun uuteen adidas huppariin. Seuraavan kerran kun menen taas stadium liikkeeseen shoppailemaan niin ostan sieltä Puma hupparin. Niitäkin oli siellä ja meinasin eka ostaa sen, mutta huomasin sitten sen adidas hupparin. Mikä vei sitten voiton koska se oli pinkki. Pinkki on mun lempi väri. Ajattelin tänään käydä tokmannilla.
Käyn ostamassa varmaan suklaata koska sitä mun tekee mieli.
En ole vielä herkutellut tänä viikonloppuna. Aijon nauttia tästä sunnuntai päivästä. Ihanaa kun ei ole kiire. Kohta otan aamulääkkeet.
Olen tyytyväinen siihen että syön masennuslääkettä joka aamu.
Koska se lievittää hyvin ahdistusta aamulla. Yleensä mua ei koskaan ahdista aamulla. Mua ahdistaa enemmän päivällä. Iltaisin ei ahdista koska otan silloin iltalääkkeet mitkä sitten rauhoittaa.
Leponex on hyvä lääke iltaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.